De juiste radiator voor uw woning - Artikel Post - Artikel Marketing

De juiste radiator voor uw woning

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 352 | Aantal woorden: 372 | Datum: | 0 commentaar

Bij het plaatsen van radiatoren voor het verwarmen van de woning denken veel mensen gelijk aan de klassieke paneelradiator, ook wel bekend als de plaatradiator. Dit is dan ook het meest voorkomende type radiator in Nederland, mede vanwege de mogelijkheid om verschillende diktes, en daarmee ook verschillende verwarmingscapaciteiten te kiezen. Echter, naast plaat radiatoren zijn er ook andere typen radiatoren beschikbaar die misschien beter zijn voor uw situatie. Vandaar hieronder een aantal van de mogelijkheden om in gedachten te houden bij het kiezen van een nieuwe radiator.

Naast plaatradiatoren zijn designradiatoren tegenwoordig erg in trek. Omdat deze radiatoren een mooi design hebben zijn ze een esthetische toevoeging aan de ruimte. Let er bij dit type radiator goed op wat de verwarmingscapaciteit is. Het design staat in sommige gevallen namelijk de efficiëntie in de weg. Daarnaast zijn ledenradiatoren ook geschikt voor montage aan muren. Deze radiatoren worden veelal gebruikt in grote, hoge ruimtes. Voor verwarming in ruimtes zonder het benodigde leidingwerk voor een vaste radiator kunt u ervoor kiezen een elektrische radiator neer te zetten. Uiteindelijk bent u met een vaste radiator echter altijd goedkoper (en veiliger) uit.

Voor lekkere warme voetjes in de winter kunt u ook voor vloerverwarming kiezen. Vooral in badkamers is dit tegenwoordig een populaire optie. Laat dit gelijk leggen wanneer u de kamer verbouwd om de relatieve kosten zo laag mogelijk te houden. Omdat bij vloerverwarming de hitte uit de vloer komt en langzaam opstijgt zorgt dit voor een zeer geleidelijke warmteverdeling ten opzichte van een ‘normale’ radiator. Sommige vloerverwarmingen kunnen zelfs ingesteld worden om juist te koelen in de zomer!

 

Zoekt u een CV service in Laren of omgeving? Neem contact op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar met advies, offertes of het plaatsen of repareren van uw CV of radiatoren. Over de Auteur

Mijn naam is Esma de Jaegher

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo