De juiste tuinafscheiding - Artikel Post - Artikel Marketing

De juiste tuinafscheiding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 312 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Wij Nederlanders zijn gesteld op ons tuintje – een plek waar we na een lange dag werken even tot rust kunnen komen en in de zomer lekker in het zonnetje kunnen zitten. Echter, met zo weinig ruimte en zo veel mensen in ons land is het zitten in de tuin vaak niet de privéaangelegenheid als we graag zouden willen. Vandaar dat er veel verschillende soorten tuinafscheidingen beschikbaar zijn op de markt, om uw tuin de privésfeer te geven die u verlangt, en waardoor u zorgeloos kunt relaxen in uw tuin.

Een van de populairste opties is de houten tuinschutting. Deze is makkelijk in onderhoud – na plaatsen en lakken nauwelijks namelijk – en geeft een strakke afwerking. Dit wordt vooral gebruikt in stedelijke omgevingen waar mensen graag snel een dichte afscheiding hebben en ruimte schaars is. Voor een iets natuurlijkere look kan u kiezen voor een staaldraad, en hier klimop planten tegenaanplanten. Deze planten groeien vaak erg snel, en de afscheiding zal binnen enkele jaren compleet gedicht zijn. Echter, hiervoor is dus wel enig geduld nodig.

Voor een compleet natuurlijke afscheiding kunt u ervoor kiezen bepaalde planten te groeien op de erfscheiding. Bij het kiezen van de juist haag  komen een aantal zaken kijken – Wilt u bijvoorbeeld een bladverliezende haag, of een haag die het hele jaar groen blijft. Ook de keuze tussen een haag die strak afgewerkt kan worden, of een haag die juist wat losser groeit is belangrijk voor het uiterlijk van uw tuin. Houdt er rekening mee dat verschillende planten op verschillende tempo’s groeien, en daarmee een andere mate van onderhoud nodig heeft. Ook als u graag van een wilde haag houdt, moet de haag als deze aan het erf van een ander of de gemeente goed onderhouden worden zodat deze geen overlast veroorzaakt. Daarnaast moet u goed bedenken wat voor omstandigheden de haag te verduren krijgt – verschillende typen planten gedijen beter in verschillende omstandigheden!

 

Zoekt u een hovenier in Roermond of omgeving? Neem contact op! Wij staan graag voor u klaar met advies, offertes of het plaatsen van uw tuinafscheiding.Over de Auteur

Mijn naam is Esma de Jaegher

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo