de kerst en de kerstbomen - Artikelpost

de kerst en de kerstbomen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 747 | Aantal woorden: 481 | Datum: | 0 commentaar

Dag iedereen, ik zou graag iets kwijt willen over de kerst. En dan niet over de kerst zelf maar dan met name over kerstbomen kopen. En dan niet over alle kerstbomen, nee nee over de kerstbomen van de kerstboom-zaak, want wat een geweldige kunstkerstboom heb ik van hun gekregen.

Kunstkerstboom kopen

Klantvriendelijkheid voorop vind ik erg belangrijk en daarom is het ook zo leuk, en dan met name in deze tijden van het jaar, dat bij de kerstboom-zaak klantvriendelijkheid zeker voorop staat. Toen ik hun belde over de mogelijkheden van een kerstboom kopen of een kunstkerstboom kopen werd ik gelijk op de hoogte gebracht van de kwaliteit van elke kerstboom of kunstkerstboom. Ik was verbaasd dat een klein vraagje kan leiden tot een groot verslag van het assortiment van de zaak-shops. Nadat mij werd verteld dat het voor mijn omstandigheden het beste zal zijn als ik een kunstkerstboom zal kopen. Heb ik dit advies opgenomen van de zeer vriendelijke medewerker van de zaak-shops.

Prachtige kunstkerstboom

En nu, nu staat er een prachtige kunstkerstboom in mijn kamer. Ik dacht eerst dat ik voor altijd bij een echte kerstboom kopen zal blijven omdat mij dit toch een natuurlijker gevoel geeft dan zo`n kunstkerstboom kopen. Dit gevoel heb ik dus opzij kunnen zetten door de medewerker van de zaak-shops en laten we zeggen dat ik zeker niet bedrogen ben uitgekomen. Een kunstkerstboom is misschien dan wel wat minder natuurlijk dan een echte kerstboom maar het gevoel word er zeker niet minder om bij een kunstkerstboom. Deze Xmas collection kunstkerstboom is overigens vrij eenvoudig op te zetten en binnen een zeer korte tijd staat de kunstkerstboom al. Ik kan nu uit ervaring spreken dat een goed versierde kunstkerstboom zeker niet onder doet voor een echte kerstboom. En dankzij de goede service van zaak-shops heb ik alles mooi op tijd klaar voor het prachtige einde van dit mooie jaar. Hopelijk liggen er dan ook een hoop leuke cadeautjes onder mijn kunstkerstboom als de tijd van cadeautjes uitpakken is aangebroken. En als de kerst voorbij is gevlogen zoals dat altijd het geval is heb ik lekker weinig inspanning nodig om mijn makkelijk uit elkaar te halen kunstkerstboom af te breken. Maak je niet druk als je uitsluitend een echte kerstboom wilt, echte kerstbomen worden namelijk net zo goed aangeboden.

 Over de Auteur

Leon cliens een ware held in het schrijven over allerdaagse artikelen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo