De mexicaanse hangmat, de meest comfortabele hangmat - Artikel Post - Artikel Marketing

De mexicaanse hangmat, de meest comfortabele hangmat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 107 | Aantal woorden: 446 | Datum: | 0 commentaar

Mexicaanse hangmat

Mexicaanse hangmatten verkopen wij nu ruim 10 jaar. Het idee ontstond tijdens een reis naar Mexico waar we deze fantastische hangmatten voor de eerste keer gezien hebben. Echter het duurde meer dan 10 jaar voor we ook werkelijk met de verkoop begonnen zijn. Eerst op kleine schaal, via een ebay winkel. Deze werd langzamerhand omgezet in een echte webwinkel. Nu hebben we 5 webwinkels in 5 verschillende talen.

 

Een mooi avontuur. Echter de inspiratie blijft toch anderen blij te maken met zo'n prachtige hangmat. Zelf gebruik ik alleen maar de Mexicaanse hangmat om in te relaxen.Fantastisch ligcomfort. Heerlijk koel. Makkelijk mee te nemen. Kort gezegd dus, de ideale hangmat.

 

Na verloop van tijd hebben we ons assortiment uitgebreid met Mexicaanse dekens en Braziliaanse hangmatten. De dekens om in de winter ook wat omzet te hebben, de Brazilaanse hangmatten omdat er natuurlijk ook veel mensen zijn die zweren bij een Braziliaanse hangmat.

 

Maar de kern van onze business blijft de Mexicaanse hangmat.  Momenteel verkopen we ze in heel Europa via de genoemde vijf website : in het Nederlands, het Engels, het Italiaans, het Frans en het Duits. De import van de hangmatten doen we zelf. Een aantal jaren geleden zijn we naar Yucatan, Mexico geweest om daar in de oerwouden van Yucatan de Maya's te bezoeken die deze prachtige hangmatten weven. Een unieke ervaring. En bovendien, als je dit "productie proces" hebt gezien ontstaat er begrip voor de leverancier en zijn soms voorkomende leveringsproblemen.

 

Kijk rustig op onze site voor meer info over deze prachtige hangmatten. Wijn zijn natuurlijk altijd bereid en aanwezig om vragen te beantwoorden of adviezen te geven. De regulier Mexicaanse hangmatten hebben we in 5 maten : Medium, Large, XL, XXL en XXXL. Maar ook hebben we de zogenaamde thick cord. De hangmat is gevlochten van dikker draad, en daarom wat beter bestand tegen ruig gebruik. Ideaal voor hotels bijvoorbeeld. 

Daarnaast hebben we ook allerlei specials, zoals nylon hangmatten, weersbestendige hangmatten en korte Mexicaanse hangmatten. Voor als je wat minder ruimte hebt.

 

 

 Over de Auteur

Wij zijn nu ruim 10 jaar bezig met de verkoop van mexicaanse hangmatten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo