De Mooiste en Leukste stickers! - Artikelpost

De Mooiste en Leukste stickers!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 422 | Aantal woorden: 546 | Datum: | 0 commentaar

Als u aan stickers denkt dan denkt u waarschijnlijk aan uw kinderjaren, maar stickers zijn veel meer dan alleen de plakkertjes in uw schrift. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. U heeft bijv. een nieuw bedrijf en wilt op uw auto stickers met de naam van het bedrijf hebben. U laat het zelf ontwerpen of wellicht wilt u dat zelf wel doen en laat het bedrukken als een sticker. Deze kan op de auto worden geplakt en zo eenvoudig is het!

Welke soorten stickers zijn er allemaal?

Als we het hebben over welke soorten stickers er allemaal zijn, dan zullen we oneindig door kunnen gaan. U kunt bijv. een sticker op een gitaar, caravan, macbook, scooter etc. laten bedrukken. Ook is het mogelijk om van uw ontwerp een sticker te laten maken. Er zijn verschillende formaten en materialen.

 Voor een sleutelhanger heeft een kleine sticker nodig, maar als u een sticker wilt voor een deur dan heeft u een grote sticker nodig. Het is maar wat u zelf samenstelt. De stickers worden over het algemeen in stukjes aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het handig aangebracht kan worden.

 Enkele voorbeelden van materialen voor stickers zijn: Oracal en Masterfles. Oracal is bijzonder dun en wordt vaak gebruikt bij voertuigen, hierbij kunt u denken aan motorstickers, scooterstickers etc. Masterfles zijn de ‘gewone’ stickers die met een warmtebron wordt aangebracht op kleding. U kent ze vast wel, de copyshops waar u ook kleding kunt laten bedrukken. Dit wordt op dezelfde manier gedaan.

De voordelen van stickers

Ten eerste zijn de kleine stickers die u op sleutelhangers kunt laten bedrukken, maar ook de ‘normale’ stickers die u in de boekjes plakt heel leuk, maar stickers kunnen ook heel handig zijn voor bedrijven. Als u een sticker heeft laten bedrukken op een bus kunnen mensen de bedrijfsnaam zien. Meestal plakt men hen telefoonnummer er ook. Dit zorgt ervoor dat mensen het bedrijfsnaam gaan zien. Het is eigenlijk ook een soort van promotie.

Stickers en meer!

Er zijn miljoenen mensen die jaarlijks stickers laten bedrukken en dat er heel veel bedrijven zijn die het werk voor u doen. Omdat het niet permanent is, kunt u het ook heel makkelijk af halen.  Natuurlijk zijn er ook verschillende kwaliteiten en prijzen. Het is maar wat u ervoor over hebt!

 Over de Auteur

Schrijft over veel verschillende interesante onderwerpen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo