De Neve Glasbewassing - Artikel Post - Artikel Marketing

De Neve Glasbewassing

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 306 | Aantal woorden: 545 | Datum: | 0 commentaar

Ruiten in een bedrijfspand zorgen voor een goed verlicht werkvloer, waardoor medewerkers alert en actief kunnen werken. Veel bedrijfspanden bestaan dan ook voor een groot gedeelte uit ruiten, zowel in de buitenmuur als binnen op de werkvloer. Daarnaast zorgen ruiten voor een open en transparante uitstraling. Daarom is het van belang dat de ruiten regelmatig goed gereinigd worden, om zo het representatieve uiterlijk van uw bedrijf te waarborgen. Echter, vaak zitten ruiten op hoge of  anders moeilijk bereikbare plekken. De Neve glasbewassing bied u ervaren glazenwassers aan die voor u met behulp van moderne materialen en hulpstukken al uw ruiten kunnen reinigen.

Er zijn verschillende methoden om die lastig te bereiken ruiten toch schoon te krijgen. Deze methode wordt per ruit bekeken, en is voornamelijk bedoeld om de veiligheid van onze werknemers te waarborgen. De glazenwasser zal zelf van te voren de juiste methode bepalen aan de hand van veiligheidsvoorschriften door ter plekke even de locatie te bekijken.

  • ·         Ladders worden veelal gebruikt voor ruiten die net buiten het bereik van de glazenwasser liggen, bij gebouwen die niet al te hoog zijn. Met ladders mag er tot een maximale hoogte van 10 meter gewerkt worden. Omdat werken op een ladder risico’s met zich meebrengt probeert men het aantal keren dat hiermee gewerkt wordt zoveel mogelijk te beperken.
  • ·         Telescopische wassystemen kunnen hier een uitkomst bieden. Deze wassystemen hebben een grotere werkhoogte (13,5m), maar kunnen voor de glazenwasser erg belastend zijn voor de schouders, nek en rug.
  • ·         Het Safesit systeem is een soort abzeilsysteem waarbij de glazenwasser met touwen aan de buitenkant van het gebouw hangt. Voor dit systeem dient de glazenwasser een opleidingscertificaat ‘Glazenwasser in uitzonderingssituaties’ te bezitten. Dit wordt dan ook vooral gebruikt als er geen kabelbak constructie aanwezig is.

 

 

 

Bent u benieuwd wat onze glazenwassers voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder! De Neve biedt zowel korte- als lange termijn contracten voor elk type glasbewassing.Over de Auteur

Glasbewassingsbedrijf in Haarlem

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo