De Neve Vloeronderhoud

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Wendydeveer
Gezien: 159 | Aantal woorden: 451 | Datum: Tue, 10 May 2016 | 0 commentaar

Vloeren verslijten – daar zijn ze voor. Helemaal als het gaat om de werkvloer van een bedrijf komt het vaak voor dat door het intensieve gebruik van o.a. medewerkers de vloer na verloop van tijd sporen van slijtage of andere soorten schade gaat vertonen. Met name houten vloeren zijn hiervoor gevoelig, maar uiteindelijk moet elk type vloer eraan geloven. Het juiste vloeronderhoud kan u helpen schade te beperken, zodat uw bedrijf zijn representatieve uitstraling blijft behouden. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Haarlem genaamd de Neve Facility en willen u hier graag mee helpen!

Versleten of beschadigde vloeren kunnen op verschillende manieren gerenoveerd worden. Zo zijn onze vakmannen en –vrouwen bekwaam in stofvrij schuren, trap renovaties en –bekleding, het leggen en lakken van alle soorten houten vloeren, en ook het renoveren en polijsten van natuursteen vloeren. Daarnaast zijn wij ook vakkundig in het leggen van compleet nieuwe vloeren van verschillende materialen en stijlen die bij uw bedrijf passen. Met een groot assortiment vloeren van klassiek tot trendy uitstraling zit er altijd een passend model voor uw bedrijf tussen. Voordat ze aan de slag gaan, voorzien ze u van deskundig advies over wat voor u de beste optie is, zodat de vloer een persoonlijke noot binnen uw bedrijf wordt.

Naast het renoveren van uw vloer, kan regelmatige reiniging van uw vloeren ook bijdragen aan een verlengde levensduur ervan, alsmede een hygiënische werkomgeving. Met behulp van verschillende ZZP’ers, en klein- en middenbedrijven die bij ons aangesloten zijn, zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden voor bedrijven van elke grootte op zowel korte- als langdurige basis. Denk hierbij aan reiniging van de gehele werkvloer, maar ook glasbewassing, tapijtreiniging, gevelreiniging, en het verwijderen van graffiti vallen onder onze werkzaamheden. Mocht u over meerdere panden beschikken, dan kunt u met al uw vastgoed bij ons terecht.

 

De keuze die u maakt voor uw schoonmaakbedrijf is dus van grote waarde voor uw eigen bedrijf, helemaal omdat er tussen schoonmaakbedrijven vaak verschil is in de methoden, werkzaamheden en kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit met een breed scala aan diensten, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kan. Wilt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.Over de Auteur

Geschreven door een expert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[194 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo