FB pix De nieuwe Prometeo wasmachine van Zanussi! - Artikelpost

De nieuwe Prometeo wasmachine van Zanussi!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1278 | Aantal woorden: 383 | Datum: | 0 commentaar
Deze maand wordt de nieuwe Prometeo wasmachine van Zanussi gelanceerd, namelijk de. In deze serie heeft Zanussi vele verbeteringen doorgevoerd en heeft een aantal nieuwe technische functies toegevoegd, waardoor het wassen nog gemakkelijker gaat.


Flexidose
Een van de nieuwe eigenschappen van de Prometeo-serie is het speciale Flexidose-systeem. Met dit systeem wordt het gebruik van vloeibaar wasmiddel verbeterd. Zo zit er in de wasmiddellade een klepje die pas omhoog gaat als het water in de trommel op de juiste temperatuur is. Zo voorkomt u aanslag op uw leidingen en wordt al het wasmiddel optimaal gebruikt.

Smaller ontwerp
De nieuwe wasmachines zijn voorzien van een speciaal smal ontwerp. Het plaatsen van een wasmachine is dus nog gemakkelijker. Echter zit hier ook een nadeel aan, namelijk dat de trommel maximaal maar 7 kilo wasgoed tegelijk kan wassen. Bent u met een groot gezin, dan is een nieuwe wasmachine van Zanussi geen optie.A+ tot A++ energieklasse

In de Prometeo-serie vallen diverse wasmachines die variëren tussen de A+ en A++ energieklasse. De duurdere wasmachines hebben een A++ en betekent dat deze ruim 20% goedkoper qua energieverbruik zijn als u dat vergelijkt met haar voorgangers.

Filtersysteem
Uiteraard wilt u ook weleens de filters van de wasmachine schoonmaken. Dit kan tegenwoordig nog makkelijker, omdat het filtersysteem in de trommel zit. Bij het schoonmaken komt er dus geen water meer op de grond terecht.

Conclusie
Met de komst van de nieuwe wasmachines van Zanussi heeft u vele voordelen, waaronder het geavanceerd watersysteem, het Flexidose systeem en het zuinige energieverbruik. Als u alleenstaand bent of samenwonend, zult u wellicht ook wel blij zijn met het smalle design.

Over de Auteur

Wasmachinespot biedt uitgebreide reviews, vergelijkingen en prijzen van wasmachines aan. Verder hebben we uitgebreide specificaties en heldere foto's voor een optimale beleving.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo