FB pix De onbekende sfeermaker: Tafelkleden - Artikelpost

De onbekende sfeermaker: Tafelkleden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1121 | Aantal woorden: 448 | Datum: | 0 commentaar

Tafelkleden zijn er in heel veel soorten en hebben vaak ook verschillende functies. Vaak worden tafelkleden gebruikt als sfeermaker of als decoratie. Maar in sommige gevallen heeft een tafelkleed ook een beschermende functie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zeiltje over de tafel of het wat mooiere tafellaken tijdens het eten. In het laatste geval wordt dit dan ook meteen als sfeermaker gebruikt.

Smyrna tafelkleden

De Smyrna tafelkleden zijn de tafelkleden die je vroeger veel zag. In de volksmond worden ze ook wel pluche tafelkleden genoemd. Het zijn dikke wollen tafelkleden die zijn uitgevoerd in een oosterse stijl. Aan deze stijl danken ze dan ook de naam Perzische tafelkleden. De Smyrna tafelkleden passen helemaal in de retro trend en je ziet ze tegenwoordig dan ook weer op veel tafels liggen. Ze worden altijd gemaakt van 100% schapenwol. Dit zorgt ervoor dat ze duurzaam en slijtvast zijn. Deze dikke kleden zorgen voor een warme een sfeervolle uitstraling. Er zijn zowel ronde als vierkante modellen verkrijgbaar.

Kerst tafelkleden

Er is haast geen feest te bedenken waar warmte en sfeer belangrijker zijn dan bij kerst. Als de dagen kort zijn, verlangen we naar gezelligheid, warmte en sfeer. Om de kerstsfeer te verhogen, kies je voor een mooi kerstkleed. Houd bij je keuze rekening met je andere kerstversieringen. Stem het tafelkleed af op je servies en eventueel op de andere versieringen in huis. Om eenheid te creëren, is het mooi om slechts enkele kleuren te gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de typische kerstkleuren rood en groen. Natuurlijk kun je ook gewoon je eigen kleurenschema kiezen. Maak je kersttafel af met bijpassende stoffen servetten en kaarsen.

Tafellopers

Met een tafelloper geef je jouw kersttafel iets extra's. Een tafelloper gebruik je over je tafelkleed. Wil je de kosten beperken, dan creëer je al snel een kerstsfeer door een kerstloper over je gewone tafellaken te leggen. Ook hier maken bijpassende accessoires het helemaal af. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een speciaal kerst tafellaken met daarover een loper. Creëer contrast met je loper of kies juist voor een rustige uitstraling door tafelkleed en loper in dezelfde kleuren te kiezen.

 Over de Auteur

Tafelkleden is de webshop voor tafelkleden, tafellakens, tafelzeilen en tafellopers. Op tafelkleden vindt je een uitgebreid assortiment tafelkleden van goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Lenx Klaptafel - Inklapbare tafel - 180x75x74cm -Opvouwbare Tuintafel - Vouwtafel - Inclusief handvat en 2 tafelkleden - 6 tot 8 Personen
Lenx Klaptafel - Inklapbare tafel - 180x75x74cm -Opvouwbare Tuintafel - Vouwtafel - Inclusief handvat en 2 tafelkleden - 6 tot 8 Personen

€ 59,99
Toon product

Luxe Tafelkleed - Waterafstotend - Tafellaken - Zwart - 259x152 CM - Tafelzeil - Tafelkleed Katoen - Tafelkleden
Luxe Tafelkleed - Waterafstotend - Tafellaken - Zwart - 259x152 CM - Tafelzeil - Tafelkleed Katoen - Tafelkleden

€ 23,00
Toon product

Tafelbeschermer glashelder 2,2 mm (90cm breed) - Beschikbaar in 12 maten
Tafelbeschermer glashelder 2,2 mm (90cm breed) - Beschikbaar in 12 maten

€ 14,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo