De positieve effecten van kantoorplanten - Artikel Post - Artikel Marketing

De positieve effecten van kantoorplanten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bloei
Gezien: 541 | Aantal woorden: 382 | Datum: Wed, 13 Feb 2013 | 0 commentaar

Het hebben van kantoorplanten in een kantoorruimte kan je als werkgever en werknemer meer opleveren dan u in eerste instantie zou hebben gedacht. Op kantoor werkende mensen zitten de gehele dag binnen en kantoorplanten kunnen voor zeer positieve effecten zorgen. Dit in tegenstellig tot het niet hebben van kantoorplanten op de werkvloer. Een overzicht van de belangrijkste positieve effecten van het gebruik van kantoorplanten.

Kantoorruimten zijn vaak potdicht en er wordt weinig gedaan aan een goede luchtcirculatie. Heel het jaar, elke dag weer, worden gassen geproduceerd door elektronische apparaten en zelfs collega’s. Het verversen van de lucht op kantoor is daarom enorm van belang. Kantoorplanten kunnen hierbij een handje helpen door de dagelijks geproduceerde gassen op te nemen en te reproduceren tot verse zuurstof.

Naast het verbeteren van de luchtkwaliteit is ook bewezen dat het hebben van kantoorplanten de kans op stress kan verminderen. Kantoorplanten creëren een ontspannen sfeer en reflectie van groene en gele kleuren zorgen bovendien voor minder vermoeide ogen. Dit maakt het werken op kantoor een stuk ontspannener en dus aangenamer.

In het verlengde van een meer ontspannen en stress lozer sfeer kunnen kantoorplanten de productiviteit verhogen. Uit onderzoek is gebleken dat door toevoeging van kantoorplanten in de omgeving van de werkplek mensen eenvoudiger gefocust zijn en sneller kunnen werken dan bij het ontbreken van kantoorplanten. Dit is mede te verklaren door het eerder genoemde onschadelijk maken van gassen door kantoorplanten.

Naast bovengenoemde belangrijke aspecten voor het gebruiken van kantoorplanten op kantoor levert het gebruik van kantoorplanten richting de werknemers als voor klanten een positief beeld van het bedrijf op. Kantoorplanten zorgen voor een aangename sfeer waarin zowel werknemers als klanten zich prettig voelen. De eerste belangrijke stap richting een langdurige goede samenwerking is door het gebruik van kantoorplanten dan ook gezet. Des te meer reden om de kantoorruimten verantwoord te gaan inrichten met prachtige kantoorplanten.Over de Auteur

Wilt u meer weten wat kantoorplanten voor u kunnen betekenen op de werkvloer? Neem dan over kantoorplanten vrijblijvend contact op met Bloei-interieurbeplanting.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo