De producten van Jotun Demidekk - Artikelpost

De producten van Jotun Demidekk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 337 | Aantal woorden: 540 | Datum: | 0 commentaar

Het onderhouden van een houten huis kent vele uitdagingen. Daar weten de Noren alles vanaf. Daarom hebben ze het merk Jotun Demidekk ontwikkeld. Deze verf is bestand tegen het Noorse klimaat en treedt op tegen verkleuringen en schimmelvorming. Daarnaast houdt het zijn kleur en glas: jaar in, jaar uit. De lijn van Demidekk bestaat uit ruim 6 verschillende producten. In deze blog vertellen wij meer.

Demidekk Ultimate Tackfarg

Het grote vlaggenschip van Jotun Demidekk is de Ultimate Tackfarg. Deze dekkende, watergedragen beits verving eerder de Brilliant White en stond daarna jarenlang bekend als Jotun Demidekk Optimal. Het middel kent enkele goede eigenschappen. De zijdeglans beits is waterdampdoorlatend, zeer elastisch en kleurvast. Daarnaast staat het natuurlijk bekend om zijn superieure glans. Dankzij deze prachtige kwaliteiten is uw hout - zowel binnen- als buitenshuis - ruim 10 tot 12 jaar vrij van onderhoud.

Demidekk Ultimate Helmatt

Hoewel de zijdeglans beits van Demidekk Jotun erg populair is, is er ook veel vraag naar Demidekk Ultimate Helmatt. Deze dekkende, watergedragen beits is mat. Dit in tegenstelling tot zijn eerder genoemde broertje: de Tackfarg. Net zoals deze variant is de Helmatt in staat om waterdamp door te laten. Het middel is tevens zeer elastisch en kleurvast. Ideaal, want deze beits kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Nadat het aanbrengen geniet u ruim tien tot twaalf jaar van onderhoudsarm houtwerk.

Demidekk Ultimate Vindu

De Demidekk Ultimate Vindu is speciaal ontwikkeld voor deuren en kozijnen. Deze beits plakt namelijk in mindere mate aan de omringende rubbers. Het middel is watergedragen en dekkend. Daarnaast kent het wederom een aantal prima eigenschappen. Zo is de zijdeglans van superieure kwaliteit, waterdampdoorlatend en kleurvast. U kunt het voor iedere vorm van houtwerk gebruiken: binnen en buiten. Onderhoud is pas na 8 tot 10 jaar nodig.

Demidekk Oljetackfarg

De meeste producten van Jotun Demidekk zijn op waterbasis. De Oljetackfarg is echter gemaakt op basis van alkydolie. Deze dekkende, synthetische zijdeglans is daarmee een schakelverf, grondverf en aflak in één. Dit artikel kunt u daarom ook het beste gebruiken voor houtwerk buiten. U kunt het tevens gebruiken als primer voor bloedende houtsoorten, zoals teak. Dankzij dit middel is uw hout vervolgens 4 tot 5 jaar onderhoudsarm.

Demidekk Strukturlasyr

De Strukturlasyr stond vroeger beter bekend als de Trebitt Superbeits en Oxan Wood. De eigenschappen zijn echter onveranderd gebleven. Deze transparante, watergedragen beits is waterdampdoorlatend en zeer elastisch. Door dit middel aan te brengen geniet u van 6 tot 8 onderhoudsarme jaren. De zijdeglans beits kunt zowel binnen als buiten gebruiken.

Demidekk Terrasslasyr

Tot slot is er de Terasslasyr, beter bekend als de Trebitt Terasse. Deze semi-dekkende, watergedragen zijdematte beits is waterafstotend en niet-filmvormend. Het is bedoeld voor geïmpregneerd en onbehandeld hout. Denk hierbij aan gevelbekleding en schuttingen. Na een behandeling met Demidekk Terasslasyr hoeft u het materiaal 3 tot 4 jaar nauwelijks te onderhouden. Ideaal!Over de Auteur

Leverancier van professionele schildersproducten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo