De redder bij jouw verhuizing - Artikelpost

De redder bij jouw verhuizing

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 249 | Aantal woorden: 803 | Datum: | 0 commentaar

Als je gaat verhuizen neem je natuurlijk ook, desnoods alleen een groot deel, van je eigen spullen mee. Het is desnoods zonde om alles opnieuw te moeten kopen, dus als het nog goed werkt en het er nog goed uitziet, lekker houden die spullen. Nog meer reden om ervoor te zorgen dat je spullen zo goed mogelijk overgedragen kunnen worden naar je nieuwe plek. Wat kan hier het beste bij helpen…?
Je nieuwe beste vriend

Om ervoor te zorgen dat al je spullen onbeschadigd aankomen bij je nieuwe huis, kun je gebruikmaken van verhuisdekens! Door deze te gebruiken kun je erop vertrouwen dat je spullen tijdens de verhuizing niet zullen beschadigen. Verhuisdekens worden van verschillend materiaal gemaakt, zo onder andere van wol en katoen. De dekens zijn erg sterk en stug van stof, maar er zit wel verschil in. Je hebt dekens die geweven zijn en deze zijn ook een stuk beter om aan te schaffen. Andere dekens gaan namelijk minder lang mee en je wilt natuurlijk niet dat tijdens de verhuizing zo’n verhuisdeken het begeeft en niet meer voldoende bescherming aan je spullen kan geven.


Verschillende doeleinden

Je kunt een verhuisdeken op verschillende manieren en voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt er je spullen met beschermen door er spullen in te wikkelen om ervoor te zorgen dat deze niet breken. Ook kun je verhuisdekens gebruiken om meubels te verslepen voor wanneer deze net iets te zwaar zijn om te tillen. Je wilt natuurlijk niet dat er op de vloer, in zowel je nieuwe als je oude huis, beschadigingen ontstaan door het verslepen van meubilair. Een verhuisdeken kan dus ook geschikt zijn om dit te voorkomen.


Tussenkop 3

Je kunt verhuisdekens bestellen en kopen, maar bekijk van tevoren dus goed naar de verschillende soorten. Weeg dus af waarvoor jij van plan bent de verhuisdeken te gebruiken, zodat je weet welk soort het best daarbij past. Als je van plan bent spullen te gaan verslepen met een verhuisdeken, zorg er dan voor dat deze sterk genoeg is en niet tijdens het uitvoeren ineens scheurt. Dit zou zonde zijn. In bepaalde gevallen worden verhuisdekens in een set van meerdere verkocht, maar krijg je zeker waar voor je geld. Door er tegelijk meerdere in je bezit te hebben, is het te veroorloven wanneer er wel eentje tijdens de verhuizing sneuvelt. Zorg er dus voor dat het materiaal waarvan de deken gemaakt is goed is en niet te dun. Dit alles blijft natuurlijk afhankelijk van de manier waarop je er gebruik van maakt.

Over de Auteur

geschreven door Bob

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo