De sfeermaker van Denemarken: Linddna - Artikel Post - Artikel Marketing

De sfeermaker van Denemarken: Linddna

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 111 | Aantal woorden: 600 | Datum: | 0 commentaar

Linddna is het familiebedrijf die weet hoe je sfeer brengt in huis. Oprichters Bine, Mie en hun vader Preben Lind zijn in 2013 gestart met het produceren van leren placemats. Inmiddels is de rest geschiedenis.

 

Linddna geeft een eigen interpretatie aan het typische Deense design. De collecties die ze bieden zijn stijlvol en warm, maar toch ook minimalistisch. Verder zijn er veel kleuren en vormen verkrijgbaar. Wereldwijd leveren ze inmiddels aan 50 verschillende landen en is hun collectie uitgebreid naar meerdere categorieën. 

 

Wat Linddna zo uniek maakt is dat ze een nieuw soort materiaal hebben ontwikkeld: gerecycled leer in combinatie met 20% rubber. Dit materiaal is duurzaam en tegelijkertijd erg stijlvol. Daarnaast verwerken ze vaak twee kleuren in het leer, zodat beide kanten van de placemats kunnen worden gebruikt. De collectie is verder zeer gevarieerd bestaande uit meerdere categorieën. Heel veel alledaagse producten zijn omgetoverd in de stijl van Linddna. Denk hierbij aan kaarsen, kapstokken, placemats, bijzettafels en onderzetters. Het meest iconische product blijft toch wel de Curve placemat.

Linddna placemats

Van een alledaags product iets unieks maken, dat kan Linddna wel. Met name de Curve placemat, hun best verkochte product, is ontzettend stijlvol en toch minimalistisch. De gebogen vorm, gebaseerd op organische aspecten is een echte smaakmaker voor op je tafel. De matte uitstraling van het leer ziet er erg modern uit. Het bedrijf heeft gekozen voor de kleur zwart als standaarduitvoering, omdat hierdoor het eten op je bord nog meer wordt benadrukt. Ook de borden zijn vaak standaard zwart. Dit maakt de presentatie van je gerecht volgens Preben Lind nog mooier. Daarnaast hebben ze ook een collectie ontwikkeld voor kinderen, waarbij de placemats zijn omgetoverd tot een kikker, een beer, een wolk en een aap. Nog steeds minimalistisch, maar wederom ontzettend stijlvol. En dat voor kids!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Woldring!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo