FB pix De soorten tv beugels - Artikelpost

De soorten tv beugels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1027 | Aantal woorden: 466 | Datum: | 0 commentaar

 

Je hebt tegenwoordig heel veel aanbod qua tv beugels. Deze sluiten mooi aan de decoratie van de tv en het huis waardoor het er vaak heel stijlvol uit ziet. 

Je hebt tv beugels in verschillende soorten en maten, zo verschillen ze in dikte grootte en vormen. Je hebt namelijk vaste muurbeugels, die zijn zo dik dat ze een soort beveiliging zijn voor eventuele diefstal. Dit model is in vergelijking met de andere die ik zo benoem niet de mooiste aangezien het er vaak niet uitziet en je hebt veel problemen met de kabels want die hebben soms meer diepte nodig (Hangt uiteraard af van het LCD scherm).

Ook heb je kantelbare muurbeugels, deze is veel gemakkelijker in het gebruik en het installeren dan de vaste muurbeugel, waardoor je de tv beugel er makkelijker kan afhalen en je niet in de knoop zit met de kabels Het blijft moeilijk om alles te installeren maar de bekabeling blijft makkelijker dan de vaste muurbeugel.

Als laatst heb je ook nog een draaibare muurbeugels voor de tv, met deze beugel heb je heel veel flexibiliteit, waardoor je je tv kan draaien (kan ook met de andere soorten maar het gaat wat stroever). Tegenwoordig hebben ze daar zelfs een afstandbediening voor waardoor je in je luie stoel de beste tv stand kan instellen. Dit is overigens uit onderzoek de favoriete muurbeugel van de gemiddelde consument en wordt het meest verkocht aangezien dit zoveel luxe aanbiedt en het qua stijl er het mooist uitziet!

Het is niet gemakkelijk om een tv beugel te kiezen, de maat hiervan is namelijk afhankelijk van de Video Elecronics Standards Association maat (VESA). Je berekent het op de volgende manier, horizontaal x verticaal. De berekening heeft betrekking tot de afstand van de schroefgaten aan de achterkant van de tv. Door deze maat te weten is het mogelijk om de juiste tv beugel voor jouw plasma tv te selecteren.

Je hebt nog veel maar aan zo’n tv beugel, want je kan ook beamers ophangen en er eventuele dvd spelers en andere accessoires in plaatsen. Ook is het wegwerken van de kabels heel makkelijk bij de meeste tv meubels. Hierdoor blijft je huis stijlvol en erger je je niet aan al die rond slingerende kabels.
 

Over de Auteur

Muurbeugel aanbieder

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo