FB pix De tuimeubeltrends voor 2018 - Artikelpost

De tuimeubeltrends voor 2018

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 425 | Aantal woorden: 465 | Datum: | 0 commentaar

De zomer is weer in het land, de avonden worden langer en dat betekent dat we meer en meer tijd doorbrengen in onze achtertuin of op ons balkon. Wilt u deze zomer comfortabel, maar ook stijlvol genieten van wat extra uurtjes in de zon? In dit artikel vindt u drie trends op het gebied van tuinmeubelen voor de zomer van 2018.

Tuinmeubeltrend 1: Rotan

U heeft het de laatste maanden vast wel eens voorbij zien komen: de ei-vormige, gevlochten hangstoel waarin u lekker kunt relaxen! Met Rotan haalt u de huiselijke sfeer naar buiten! Dit materiaal is afkomstig uit het tropisch regenwoud en is erg duurzaam. Rotan is bovendien erg weersbestendig en daarom is dit type tuinstoelen geschikt voor zowel binnen als buiten. Rotan tuinstoelen kunnen erg mooi worden gestyled met de juiste tuinkussens in verschillende kleuren. Rotan wordt beschouwd als dé ultieme tuintrend voor 2018 waar u deze zomer, maar ook de komende jaren veel plezier van kunt beleven!

Tuinmeubeltrend 2: Ronde vormen

In 2016 en 2017 waren ronde vormen al erg populair voor in de tuin en in 2018 zet deze trend gewoon door. Kenmerkend voor deze stijl is de ronde tuintafel, maar ook bijpassende tuinstoelen zijn steeds vaker in ronde vormen te vinden. In de tuin bevinden zich vaak veel rechte lijnen en strakke vormen, waardoor ronde teunmeubelen extra in de spotlights staan! Populaire kleuren zijn over het algemeen pastelkleuren en natuurlijke lichte kleuren, maar ook donkere kleuren als donkergroen, donkergrijs en zelfs okergeel zien we in 2018 steeds vaker terug! Het grote voordeel van een ronde tuintafel is dat je veel prettiger contact kunt maken met de anderen aan de tafel. Bij een gezellig diner aan tafel kunnen alle gasten bovendien overal even goed bij.

Tuinmeubeltrend 3: Plateauplatform-loungesets

De laatste trend die we in 2018 veel terug zullen zien, zijn plateauplatofrm-loungesets. Dit is de ultieme manier om lekker te relaxen in de tuin. Dit type tuinmeubel heeft een erg modern en luxe uiterlijk. Loungesets zien we al jaren veelvuldig terug in de Nederlandse tuinen, maar een opvallend kenmerk van de loungesets anno 2018 is dat ze lager bij de grond staan. Dit zorgt voor een erg strak uiterlijk. De loungesets worden geleverd met comfortabele kussens, waardoor je er even lekker in tot rust kunt komen!

Bent u opzoek naar stijlvolle en comfortabele tuinmeubelen? Neem dan vooral eens een kijkje bij Fonteyn. Fonteyn beschikt over een ruim assortiment aan tuinmeubelen en is bovendien scherp geprijsd. 



Over de Auteur

Interieurstylist met een oog voor de laatste trends

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Textile Protector Spray - 500ml
Textile Protector Spray - 500ml

€ 13,50
Toon product

Keter Kentwood Opbergbox - 128x53.6x59 cm - 350 L - Grafiet
Keter Kentwood Opbergbox - 128x53.6x59 cm - 350 L - Grafiet

€ 69,95
Toon product

Keter Brushwood Opbergbox - 570L - 155x72,4x64,4cm - Grafiet
Keter Brushwood Opbergbox - 570L - 155x72,4x64,4cm - Grafiet

€ 151,00
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo