FB pix De Unieke Paraflex Muurparasol - Artikelpost

De Unieke Paraflex Muurparasol

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2138 | Aantal woorden: 498 | Datum: | 0 commentaar

 

De Paraflex muurparasol is een systeem van een parasolhouder en parasol die ontwikkeld is door Umbrosa. Je kan hem bevestigen aan de muur of eventueel aan een centrale console waardoor je komaf maakt met het ongemak van een zware parasolvoet en die vervelende zware stok.

Dankzij de muurparasol van Paraflex creëer je schaduw waar je dat zelf wenst: op de juiste plaats op het juiste moment. De Paraflex heeft een modern design, is licht hanteerbaar maar solide dankzij het gebruik van aluminium materialen. Een flexibele parasolhouder die schaduw maakt waar en wanneer je dat zelf wenst.

 

Wat maakt de muurparasol van Paraflex zo innovatief?

 

  • Flexibiliteit: De parasolhouder is uiterst beweeglijk dankzij het scharniersysteem. Door het openen van de hendel kan u de parasol snel en vlot van plaats veranderen. De arm is bovendien eenvoudig af te nemen zodat u hem in de winter kan opbergen.
  • Gebruiksgemak: U haalt de parasol in en uit de Paraflex dankzij een ingenieus klemsysteem. Met een eenvoudige druk op de knop plaatst u de parasol gemakkelijk in een geïnclineerde stand.
  • Handig: U kan de parasol op verschillende manieren toeklappen of sluiten. Ofwel haalt u hem uit de klemhouder om hem veilig op te bergen, ofwel gebruikt u de rits in het parasoldoek om de parasol op de houder te sluiten.

 

De uitvoeringen van de Paraflex muurparasol

Het Paraflex systeem is een combinatie van een arm die aan de muur bevestigd wordt en een Paraflex parasol. De arm of de parasolhouder bestaat in 2 verschillende lengtes en ook de paraol heeft verschillende uitvoeringen:

 

  • De Paraflex parasolhouder bestaat in een lengte van 1,85 of 2,35 meter. De Long Size Paraflex arm is ideaal voor situaties waar de parasol iets verder van muur moet hangen.
  • De Paraflex parasols bestaan in een vierkant en hexagonale uitvoering. De vierkante parasol heeft zijden van 1,90 meter lang en is beschikbaar in 5 kleuren. De zeshoekige parasol bestaan in een diameter van 2,20 of 2,70 meter. Afhankelijk van de grootte zijn er verschillende kleuren en kwaliteiten beschikbaar.
  • De Paraflex parasols van 2,70 met bestaan in een premium en een limited edition. De premium kwaliteit gebruikt een Olefine stof van 190gr/m². De limited edition gebruikt de gekende Sunbrella stoffen van 270gr/m² en  hebben een hoger UV lichtschaal.

Dankzij de Paraflex muurparasol kan u van de zon genieten zoals nooit tevoren. Zet de schaduw naar je hand met dit kwalitatief en flexibel systeem.

 

 Over de Auteur

Is auteur bij Parasol Online Daar vindt u heel wat informatie over de mooiste parasols.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo