De verschillende type luchtbedden - Artikel Post - Artikel Marketing

De verschillende type luchtbedden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: dirkr
Gezien: 967 | Aantal woorden: 417 | Datum: Thu, 20 Oct 2011 | 0 commentaar

Een luchtmatras of een luchtbed is een van de makkelijkste oplossingen indien men gasten heeft die blijven overnachten. Vele mensen hebben gewoonweg niet de plaats om een aparte logeerkamer in te richten of ze zijn gewoon op zoek naar een makkelijke en goedkope oplossing.

Een luchtmatras of luchtbed heb je in verschillende types en maten, we zullen in dit artikel een overzichtje geven van de verschillen en welk luchtbed nu juist het beste is.

Het standaard luchtbed

Om te beginnen hebben we het standaard luchtbed. Dit luchtbed wordt opgepompt met een hand of voetpomp en is meestal beschikbaar in 1 persoons uitvoering en een uitvoering voor 2 personen. Dit luchtbed kan ook worden opgeblazen dankzij een elektrische pomp voor luchtbedden, dit gaat veel sneller en beter. Wat kenmerkend is aan deze luchtbedden is dat ze relatief goedkoop zijn en ook redelijk laag zijn.

Enkele goede merken zijn het intex luchtbed en het style expedition luchtbed

De hogere uitvoering van deze luchtbedden heet de de raised utvoering. Het voordeel van deze hogere luchtbedden is dat het veel comfortabeler ligt. Dit komt omdat er 2 verschillende compartimenten aanwezig zijn waardoor de stabiliteit in het luchtbed aanzienlijk toenneemt. Het nadeel is dan natuurlijk wel weer dat het iets langer duurt om het luchtbed op te pompen en dat de kostprijs ook iets hoger ligt als de gewone luchtmatrassen. Als je een goede nachtrust wilt dan kan je dus best iets meer uitgeven en genieten van het comfort van een raised luchtbed.

Nasst de gewone opblaasbare luchtbedden zijn er ook luchtbedden waarbij er een ingebouwde pomp aanwezig is. De pomp is bijna altijd elektrisch en kan worden aangezet door een eenvoudige druk op de knop. Het bed wordt in een minuutje of 2 helemaal gevuld met lucht zodat je kan genieten van een welverdiende nachtrust.

Als laatste heb je nog de slaapmaten die zichzelf kunnen opblazen. De zelfopblaasbare slaapmat werkt via een speciaal systeem waarbij automatisch lucht in de matras gezogen wordt wanneer het ventiel open gaat.

 Over de Auteur

Schrijft over van alles en nog wat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo