De verschillende varianten van de Riverdale klok - Artikelpost

De verschillende varianten van de Riverdale klok

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 598 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je met jezelf de afspraak gemaakt hebt de Riverdale stijl te volgen bij de inrichting van je woning begin je natuurlijk met de klok. Maar de Riverdale stijl is niet zo beperkend als je misschien zou denken. Het hoeft niet de veel te grote klok te zijn met de Romeinse cijfers op de ronde wijzerplaat in een vierkante kast, maar met ronde hoeken, die we zo goed kennen uit de bruine cafés van niet zo lang geleden.

Het aanbod van vandaag de dag is wel veel gevarieerder. Gelukkig wel, het is immers een stijl die past in ieder huis. Modern maar toch niet alsof het allemaal van plastic gemaakt is. Functioneel maar met veel details, waaronder de keuze uit Romeinse cijfers, gewone of Arabische cijfers. Natuurlijk zijn er ook diverse maten, verschillende kasten, staande en hangende klokken en noem maar op.

Modebewuste ontwerpen

De bestaande ontwerpen bij Riverdale worden niet zomaar voor waar aangenomen. Er bestaat een Riverdale basiscollectie van een kleine 1200 verschillende producten. De rest van de collectie wordt driemaal per jaar herzien. Er gaat een team van ontwerpers aan de gang met 500 producten. Die worden dan opnieuw ontworpen of vervangen voor nieuwe producten.

Juist daarom kan Riverdale nieuwe producten blijven leveren, en hernieuwingen van bestaande producten doorvoeren. Uw huis met stijl en volgens de laatste mode inrichten zonder zelf aan het ontwerpen te gaan? Dan moet je beslist Riverdale eens proberen. De klokken zijn het schoolvoorbeeld. Ze spreken aan door het opvallende ontwerp en vooral door de eenvoud van het ontwerp.

De Riverdale Time collectie

Er is een eenvoudige klok die aan de muur hangt en de tijd aangeeft, in de kleuren zwart of wit en in drie maten. Maar Riverdale heeft ook klokken die een dimensie groter zijn dan wat gewoon is. U ontwerpt de woning en Riverdale heeft de passende klok. De Time collectie van Riverdale heeft 24 verschillende modellen, dus ook voor u zit er wat bij!Over de Auteur

Het Adreswebshop is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in alles wat u maar aan bijvoorbeeld meubels en interieur wenst. Van u huis een echt thuis maken, thuiskomen moet ook echt voelen als thuis komen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo