FB pix Design radiatoren: voor een extra touch in huis - Artikelpost

Design radiatoren: voor een extra touch in huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1158 | Aantal woorden: 385 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je van plan bent je huis te renoveren of een nieuw huis te bouwen is het vaak moeilijk om keuzes te maken. Aan welk soort plafond denk je, wil je een houten vloer of laminaat, om dan nog maar te zwijgen over de meubels. Hierbij komt nog eens de zoektocht naar praktische gebruiksvoorwerpen als lavabo’s en kookvuren. Gelukkig leven we in een tijd waarbij er ontzettend veel tijd en energie geïnvesteerd wordt in het design van alle voorwerpen, groot en klein. Dit geldt ook voor radiatoren.

Een radiator voor elke stijl

Een radiator is niet zomaar een verwarmingselement dat tegen een muur hangt, maar kan gebruikt worden als eyecatcher in je huis, door kleur en door vorm. Een design radiator kan je door een neutrale vormgeving subtiel laten opgaan in je interieur. Een chromen designradiator kan dan weer een blikvanger worden, voor die extra touch in huis. Tevens is er voor elke huisstijl een radiator die de ruimte zal complementeren, van strak en modern tot landhuisstijl.

Een design radiator: oneindig veel mogelijkheden

Er bestaan design radiatoren in zoveel verschillende maten, kleuren en vormgeving. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een horizontale of verticale radiator, maar ook voor een halfbolle of kwartbolle radiator. Als je eerder voor een lage radiator kiest, dan is de plintradiator vast iets voor jou. Verder kan je kiezen voor een omkaste radiator, een subtiel design of een buisradiator. De meeste design radiatoren worden vervaardigd in staal of aluminium en zijn over de jaren heen ontzettend licht geworden, zonder in te boeten aan warmterendement. Aluminium is een goede warmtegeleider en kan je kamer in geen tijd opwarmen.

Welke design radiator kies jij?

Het kiezen van een design radiator hangt natuurlijk samen met je eigen smaak en voorkeur. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het aangeraden is je tijd te nemen om te beslissen welke design radiatoren een goede match zouden zijn met de inrichting van je huis.Over de Auteur

Bij CVkoopjes.nl kunt u terecht voor allerlei soorten radiatoren. Daarnaast is het bedrijf specialist op het gebied van professionele installatiematerialen. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid assortiment.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo