Design tuinmeubelen en een houten tuinset - Artikel Post - Artikel Marketing

Design tuinmeubelen en een houten tuinset

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: sanneke0123
Gezien: 633 | Aantal woorden: 427 | Datum: Mon, 11 Jun 2012 | 0 commentaar

Vandaag was het heerlijk weer om even in de tuin te zitten. Twee weken terug hebben mijn man en ik tuinmeubelen gekocht, hierdoor konden we genieten van ons heerlijke terras achter de tuin.

Design tuinmeubelen

Een van de mooiste dingen aan ons terras vind ik onze design tuinmeubelen, de design tuinmeubelen geven namelijk een bepaalde sfeer aan ons terras. Iets waar we specifiek naar op zoek waren.

Wij hebben gekozen voor een combinatie tussen design tuinmeubelen en lounge meubelen, we wouden namelijk dat het terras er strak uitzag maar tegelijkertijd zou men duidelijk moeten zien dat het om een lounge terras ging.

Houten tuinset

Naast de design tuinmeubelen hebben we gekozen voor een houten tuinset?, we vonden dat een houten tuinset altijd een klassieke uitstraling geeft in combinatie met rust. Hiernaast vonden we het houten erg fijn zitten, fijner dan kunststof. We zijn erg blij met onze tuinset en willen u ook graag een kijkje geven. Daarom hebben wij deze foto geupload en op onze blog gezet:

Wij horen graag van u wat u van deze set vindt. Er is niet veel hout aan, maar dit zijn onze design tuinmeubelen. Onder aan het bericht kunt u hier een reactie op geven.Zoals u kunt zien hebben we gekozen voor een glazen tafel. Deze is wel lastig schoon te houden maar is echt een toegevoegde waarde aan ons terras

Tips voor onze tuinmeubelen

Hebt u nog tips voor onze tuinmeubelen? Hoe we deze bijvoorbeeld kunnen opvrolijken? Dan vragen wij om uw reactie. Wij houden er namelijk van wanneer mensen hun eerlijke mening geven over de dingen waar wij van houden. Hierin bent u vrij, zolang u normaal taalgebruik hanteerd.

We vinden namelijk dat onze combinatie tussen design tuinmeubelen en een houten tuinset nog niet helemaal af is, er mist wat! Helpt u ons met een tip? U wordt hiervoor hartelijk bedankt.Over de Auteur

Sanne, 27 jaar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo