Deurkrukken trends voor 2020 - Artikel Post - Artikel Marketing

Deurkrukken trends voor 2020

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 210 | Aantal woorden: 493 | Datum: | 0 commentaar

Wil je het interieur eens veranderen? Dan zijn er helemaal geen grote ingrepen of verbouwingen nodig. Met enkele kleine aanpassingen, verander je in een mum van tijd de uitstraling van je interieur. Een van de mogelijkheden om dit te doen, is door de deurklinken van je binnendeuren te vervangen. Binnendeuren en het bijbehorende deurbeslag zijn vaak zonder dat je het doorhebt, een heel belangrijk en kenmerkend onderdeel van het interieur. Maar voor welke deurkrukken moet je gaan en wat zijn de laatste trends op het gebied van deurkrukken voor 2020?
Zwart is de trend
Deurkrukken zijn niet alleen een handig hulpmiddel om deuren te openen en te sluiten, ze kunnen een opvallende blikvanger in het interieur zijn. De nieuwste trend op het vlak van deurkrukken is de kleur zwart. De kleur zwart werd in het verleden als duister en ongezellig gezien. Tegenwoordig staat zwart juist voor stijlvol, luxe en wordt het voor sommige onderdelen juist gebruikt om meer warmte in de ruimte te brengen. De trend van zwart was al te zien in keukens en badkamers, met zwarte kranen. Ook voor deurkrukken wordt nu voor stijlvol zwart gekozen. Als je een modern interieur hebt, ga je voor een strakke deurklink in het zwart, met een rechthoekig of vierkant rozet. Ook in een klassiek interieur kan zwart. Met een klassieke zwarte deurklink met een houten greep voeg je een prachtig stijlvol element toe aan je interieur.

Roestvrij staal blijft een trend
Deurklinken in stijlvol roestvrij staal is al enkele jaren een trend en dit zal ook voor het komende jaar zo blijven. Zowel deurkruk als rozet zijn volledig van roestvrij staal en zijn in diverse stijlen te verkrijgen. Roestvrij staal past namelijk in ieder interieur en door middel van het design van je roestvrij stalen deurkruk maak je deze passend voor een modern of klassiek interieur. Ook een deurkruk van roestvrij staal is te combineren met andere materialen en kleuren, zoals hout. Tevens zal een roestvrij stalen deurkruk ook prachtig staan in het tegenwoordig populaire industriële interieur.

Over de Auteur

Niels is een specialist op het gebied van deurklinken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo