FB pix Dit zijn de laatste badkamertrends van 2022! - Artikelpost

Dit zijn de laatste badkamertrends van 2022!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 319 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Wil jij dit jaar jouw badkamer verbouwen? Je bent niet alleen! Duizenden huishoudens wachten op dit moment op een vakman, die door de tekorten al maanden zijn volgepland.

Maar voor wie wel een vakman heeft kunnen vinden, of zelf handig is, sommen we hier beneden de laatste badkamertrends van 2022 op.

Ton sur ton

Ton-sur-wat? Ton-sur-ton betekent kleur op kleur. Dus bijvoorbeeld donkergroen op lichtgroen. Dit is een van de grotere designtrends voor 2022, en die zien we ook terug in badkamerontwerp.

Ronde vormen

We zien steeds meer ronde en natuurlijke vormen terug in badkamers. Denk aan spiegels, maar natuurlijk ook aan andere componenten zoals ronde wasbakken. Op die manier wordt jouw badkamer super-natuurlijk en organisch – en brengt deze je helemaal tot rust!

Organische materialen

Houd jij van hout of andere natuurlijke materialen? In 2022 worden er steeds meer natuurlijke materialen gebruikt in badkamers. Denk hierbij vooral aan (hard)hout.

Modern marmer

Marmer is natuurlijk tijdloos. Ook in 2022 worden er weer duizenden badkamers verbouwd met marmer. Wist je dat er veel verschillende soorten marmer, en verschillende soorten kleuren zijn? Er is voor iedereen een marmer die bij jou past!

Beken kleur met accessoires

Accessoires zijn belangrijk! En je kunt er net dat beetje extra kleur mee bekennen. Denk aan een handdoekhouder, wc-rolhouder etc.

Industrial design

Yes, daar is hij weer. Natuurlijk nooit helemaal weggeweest. Ruime badkamers met een Spartaanse inrichting zijn nog steeds helemaal hot! En jij kunt jouw badkamer makkelijk dat extra industriële tintje geven, met bijvoorbeeld een gun-metal kraan of een zwarte kraan.

Sanitair van kwaliteit

Ook in 2022 wordt er belang gehecht aan sanitair van hoge kwaliteit. Want je wilt natuurlijk niet investeren in een nieuwe badkamer en uiteindelijk toch gebreken hebben.

Slaapkamer en badkamer gecombineerd

Slaapkamer en badkamer worden steeds meer gecombineerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inloop-badkamer (niet gescheiden door een deur) of een groot ligbad in je slaapkamer? Deze twee kamers worden steeds meer gecombineerd in 2022.Over de Auteur

De auteur werkte jarenlang in de sanitair branche. Van monteur tot badkamer specialist, niets is hem onbekend in de wereld van het sanitair!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo