Dit zijn de voordelen van een serviceflat - Artikelpost

Dit zijn de voordelen van een serviceflat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 140 | Aantal woorden: 822 | Datum: | 0 commentaar

Sinds een aantal jaar maken steeds meer mensen gebruik van de mogelijkheid om een in serviceflat te wonen. Doordat er steeds meer verschillende mogelijkheden zijn om in een nieuwe service flat te kopen, maken steeds meer mensen gebruik van deze bijzondere mogelijkheid. Echter, er zijn natuurlijk veel verschillende misvattingen over een service flat. Volgens sommige mensen is een service flat enkel geschikt voor ouderen die hulp behoeven. Gelukkig is dit niet zo, het is namelijk geschikt voor mensen die zelf hun eigen boontjes kunnen doppen, maar wat is dan het voordeel van een serviceflat? In dit artikel krijg je een aantal belangrijke voordelen van de serviceflat. Door middel van deze handige voordelen kun je de overweging maken om een serviceflat te huren of te kopen.

Een investering

De kans is groot dat je iemand kent die investeert in vastgoed. Doordat er de laatste jaren steeds meer mensen zijn die zich bezighouden met het investeren in vastgoed, krijgt deze benaming ook veel meer naamsbekendheid. Echter, de kans is natuurlijk ook aanwezig dat je ooit al eens van vastgoed hebt gehoord, maar dat het nog niet helemaal duidelijk is wat vastgoed nou eigenlijk is. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf hier natuurlijk niet voor te schamen, je bent immers niet de enige. Vastgoed wordt ook wel onroerend goed genoemd. Wanneer iemand investeert in vastgoed, betekent dit eigenlijk dat deze persoon investeert in verschillende panden, woningen, kantoren, opslagruimten en grond. Dit houdt eigenlijk in dat een serviceflat ook vastgoed is en je hierin kunt investeren. Het is dus een belegging. Deze belegging heeft een rendement van 4 tot 6 procent. Dit is dus een groot voordeel van een serviceflat. 

Zelf wonen in een service flat

Tegenwoordig willen steeds meer mensen de mogelijkheid hebben om zo lang mogelijk in hun eigen woning te wonen. Helaas is dit in een aantal gevallen gewoon niet haalbaar. Dit kan bijvoorbeeld komen door de afmeting van de woning, maar daarnaast ook door de hoogteverschillen van de woning. Wanneer je op dit moment in een grote woning woont, heb je hier waarschijnlijk ook veel onderhoud aan. Daarnaast is de kans groot dat deze woning bestaat uit meerdere verdiepingen. Tijdens het ouder worden krijgen erg veel mensen last van hun mobiliteit. Doordat een groot gedeelte van hen niet meer op de juiste manier kan lopen, kunnen zij hun woning niet meer op een normale manier bewonen. In veel gevallen zullen er aanpassingen gedaan moeten worden om toch nog fatsoenlijk in de huidige woning te blijven woning. Zit jij momenteel ook in de situatie dat jouw huidige woning te groot is en eigenlijk te veel onderhoud nodig heeft? Dan kun je een serviceflat kopen. Je kunt deze serviceflat natuurlijk ook kopen wanneer je deze problemen voor wilt zijn.

Geen onderhoud

Wanneer je ervoor kiest om in een serviceflat te gaan wonen, ga je dus wonen in een veilige en een kleine omgeving. Echter, dit heeft voor veel oudere mensen een hele hoop voordelen. Zo hoeven zij de tuinen niet meer te onderhouden en is alles voor hen goed begaanbaar.
Over de Auteur

De auteur is een expert op het gebied van particulier vastgoed. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo