FB pix Door middel van een windscherm op maat nóg meer genieten van uw tuin - Artikelpost

Door middel van een windscherm op maat nóg meer genieten van uw tuin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3889 | Aantal woorden: 445 | Datum: | 0 commentaar

De tuin, in de zomertijd een favoriete plek voor de meeste Nederlanders. Dit blijkt wel uit het feit dat er in ons land meer dan 6 miljoen huizen staan die beschikken over een tuin en/of balkon. Toch is het zonde dat de tuin veel gebruikt wordt in de zomermaanden juni, juli en augustus maar in de overige 9 maanden een stuk minder. Dit komt doordat de temperatuur, en dan met name de gevoelstemperatuur, niet altijd hoog is. Negen van de twaalf maanden de tuin veel gebruiken is eigenlijk te weinig. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden om uw tuin aangenamer te maken in de iets minder warme maanden. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm zodat u uit de wind kan zitten en/of een heater onder een veranda dat zorgt voor meer warmte.

Wat is het voordeel van een windscherm voor uw tuin

Zoals de naam van een windscherm al verklapt houdt een goed windscherm de wind uit uw tuin, zodat u kunt genieten van een windstille tuin. Doordat de gevoelstemperatuur voor een groot deel wordt bepaald door de wind is zo’n scherm uitermate geschikt om de tuin aangenamer te maken. Net zoals zoveel producten zijn er ook veel verschillende soorten en maten als het gaat om windschermen. Zo zijn er glazen windschermen, terrasschermen, windschermen gemaakt van doek en een balkon scherm gemaakt van een aluminium frame en glas. De keuze is reuze, zoals een welbekende uitspraak dit kan omschrijven. Mocht u er zelf niet uitkomen is het misschien prettig om een bedrijf te vinden die u kan voorzien van een goed en eerlijk advies. Een bedrijf die dit kan doen is te vinden op Windschermexpert.nl.

Andere maatregelen voor een aangename tuin

Naast het windstil maken van uw tuin zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om uw tuin prettiger te maken. Zo is een overdekking of terrasoverkapping altijd prettig voor de gevoelstemperatuur of om droog te zitten. Hiernaast versterkt een heater de warmte onder zo’n overkapping en zo kan u tot in de avond gezellig blijven zitten. Mochten deze maatregelen allemaal toch niet de juiste oplossing voor u zijn is er altijd nog de mogelijkheid om een serre te laten maken.Over de Auteur

Windschermexpert.nl is dé expert op het gebied van windschermen en het optimaliseren van de buitenruimte. Bekijk gerust de website voor de producten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo