FB pix Douchecabines - Artikelpost

Douchecabines

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3189 | Aantal woorden: 570 | Datum: | 0 commentaar

De beste en mooiste douchecabines voor in uw badkamer!
En om meteen met een nieuwtje te beginnen. Er is namelijk een douchecabine op de markt verschenen die uw huid gaat zuiveren door middel van vernevelde olie. Deze huidreinigingsmethode is ingebouwd in een stoomcabine.
Douchecabines bestaan ondermeer uit ondoorzichtige en doorzichtige schermen die van glas en van kunststof zijn en er zijn diverse voordelen aan verbonden. Zij zijn waterbesparend en daardoor economisch in gebruik want voor één keer douchen verbruikt u gemiddeld 35 liter water.
Nog een voordeel van douchecabines is de plaatsbesparing want u kunt het in het kleinste hoekje kwijt. De kwaliteit, de toegepaste technieken, de toegevoegde waarde van de cabine en de eenvoudige plaatsing maken de douchecabines dan ook zo populair.

Het materiaal van douchecabines bestaat meestal uit glas omdat dit gemaakt is uit gehard veiligheidsglas en dat staat garant voor stabiliteit en een betere veiligheid. De diktes van het glas lopen uiteen van 4 tot en met 8 millimeter!
Het veiligheidsglas van douchecabines valt uiteen in hele kleine en niet snijdende stukjes mocht dit glas ooit breken.
Wilt u een nieuwe cabine in uw douche, laat het installeren echt over aan een erkend bedrijf. U weet dat de douchecabine juist wordt geplaatst en u krijgt altijd garantie waar u op terug kunt vallen mochten er problemen ontstaan.
Douchecabines zijn hoog en groot en worden daardoor echt als aanwezig ervaren. Daarom is de keuze van de juiste cabine in uw badkamer van groot belang.

In douchecabines treft men verschillende deuren aan zoals de schuifdeur die vaak wordt toegepast in kleine badkamers. Ook een vouwdeur is een mogelijkheid en wordt geopend door deze naar binnen te schuiven. De meest toegepaste deur in douchecabines is de openslaande deur ofwel de draaideur en zijn makkelijk schoon te maken omdat er geen naden en randen zijn.
Helemaal van vandaag zijn de pendeldeuren en het zijn twee kleine openslaande deuren en komen voor in de kleinere badkamer.
Er zijn twee soorten douchecabines en de eerste is met douchebak en de tweede is zonder. Veruit de eerste soort wordt gekozen omdat het één geheel vormt, mooier oogt en makkelijk is schoon te maken. Bij een douchecabine zonder douchebak staan de deuren op de vloer.
Wat kost een cabine? Een goedkope uitvoering kost ongeveer 200 euro maar gaat u voor design en echte luxe, dan komt u uit op ongeveer tussen de 750 en 110 euro!

 


Over de Auteur

Douchecabines zijn onderdeel van een mooie badkamer en moeten met zorg worden gekozen en geplaatst. Daarom is het belangrijk dat u er meer van weet en dat kan via 
www.complete-badkamers.be/douchecabines.html

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo