Droogloopmatten huren of kopen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Droogloopmatten huren of kopen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 65 | Aantal woorden: 408 | Datum: | 0 commentaar

Bij de meeste organisaties wordt er niet nagedacht over de deurmatten die worden neergelegd. Een ritje naar de winkel voor wat schoonloopmatten en/of droogloopmatten en vervolgens deze matten netjes verspreiden over het bedrijf bij de verschillende ingangen. Als ze er eenmaal liggen dan doen ze hun werk wel, of niet?

In principe hebben deze ondernemers wel gelijk ja. De matten zullen vast wel de vloeren droog- en schoonhouden. De vraag is echter voor hoe lang ze hun werk blijven doen, want als het vuil niet mee naar binnen komt dan blijft het achter op de mat zelf. En dan krijg je alsnog vieze en/of natte vloeren, wat natuurlijk geen gezicht is voor je gasten.

Matten reinigen

Om dit te voorkomen moeten de maten dus regelmatig worden schoongemaakt. Dit zou eventueel kunnen in een wasmachine. Maar heb je meer dan 1 of enkele matten liggen, dan wordt dit nog een flinke klus. Het is belangrijk om goed op te letten tijdens het wassen, want je wil natuurlijk niet dat de matten beschadigen. Het is een behoorlijk tijdrovende klus om de matten kwalitatief goed te reinigen, wellicht is het voor velen beter om dit uit te besteden. Want waarschijnlijk heeft u zelf wel wat beters te doen dan uw deurmatten schoonmaken.

Nog een probleem wanneer u zelf uw matten wilt reinigen: De matten moeten natuurlijk ook weer drogen. Het heeft natuurlijk weinig nut om een natte droogloopmat voor de ingang te leggen. Het drogen duurt ook een tijd, en al die tijd ligt er geen mat bij u voor de deur.

Matten huren

Een goede oplossing hiervoor is matten huren bij een mattenspecialist. Er komt dan een adviseur bij u langs die een persoonlijk advies geeft over de wisselfrequentie van uw matten. Het ene bedrijf zal zijn schoonloopmatten vaker moeten verwisselen dan een ander bedrijf. De adviseur die u hierin begeleid zal tevens volgens afspraak de matten bij u komen verwisselen. Zo heeft u altijd een mooie mat voor de deur(en) liggen.Over de Auteur

Ik schrijf graag over interieur, gerelateerd aan hygiëne.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo