Duurzaamheid in je tuin? Bekijk onze houten constructies! - Artikelpost

Duurzaamheid in je tuin? Bekijk onze houten constructies!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 136 | Aantal woorden: 710 | Datum: | 0 commentaar

Bij Gadero profiteer je van ontelbare en ongekende mogelijkheden om je tuin te optimaliseren. Neem een kijkje in ons brede assortiment en ontdek wat jij allemaal met je erf kunt doen!
Kan jouw erf wel een opknapbeurt gebruiken, zowel op esthetisch opzicht als wanneer het op praktisch nut aankomt? Dan doe je er heel verstandig aan om bij Gadero aan te kloppen! Er zijn met diverse constructies allerlei verbeteringen en toevoegingen te realiseren. Deze bestel je bij ons moeiteloos in de vorm van een pakket of juist als losse onderdelen wanneer je helemaal zelf over het uiterlijk van deze bouwwerken wilt bepalen. Gadero maakt jouw dromen werkelijkheid!

Erfafscheiding

Is het voor mensen - en/of (huis)dieren - binnen en buiten jouw erfgrens nodig om duidelijk te maken waar jouw grondgebied begint en eindigt? Dan is een hek of schutting neerzetten een uitstekend idee! Zowel prefab modellen als het opbouwen van je eigen bouwsels is mogelijk wanneer je de losse componenten hiervoor bestelt bij Gadero. Onze brede collectie tuinhout is op meerdere manieren inzetbaar. Ontdek het zelf door een kijkje te nemen op onze overzichtelijke website!

Blokhut

Om de ruimte te creëren die in jouw woning niet meer mogelijk is, zet je toch lekker buiten een prachtige aanbouw neer? Bijvoorbeeld in de vorm van een blokhut, die als carport of schuur voor je gereedschap kan dienen. En wat te denken van een buitenverblijf of tuinkantoor? Ook hiervoor zijn er verschillende blokhut modellen verkrijgbaar bij Gadero! En ja, we herhalen onszelf misschien een beetje, maar uiteraard is een constructie op maat ook mogelijk. Zo pas je het bouwwerk aan op de beschikbare ruimte!

Overkapping

 

Jij bent degene die bepaalt of je al dan niet buiten gaat zitten, niet de weersomstandigheden! Althans, dat is de bedoeling. Het wordt pas een feit wanneer je een handige en comfortabele overkapping bouwt, die je beschermt tegen de meest felle zonnestralen en eventuele neerslag. Kun jij wel zo’n schuilplek annex schaduwrijke zithoek gebruiken? Dan is een bezoekje aan Gadero voor een overkapping die perfect bij je erf past heel verstandig! Kies uit losstaande exemplaren of een model dat aan je woning wordt geplaatst.

Over de Auteur

Houd jij ook zo van duurzaamheid als ik? Dat kan je ook in je tuin laten zien!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo