FB pix Een boxspring heb ik die nodig? - Artikelpost

Een boxspring heb ik die nodig?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 976 | Aantal woorden: 565 | Datum: | 0 commentaar

 

Mensen die op zoek zijn naar een nieuw bed zitten vaak met de vraag moet ik een boxspring kopen of moet ik een “normaal” bed kopen. En dit terwijl veel mensen niet eens weten wat een boxspring nu precies is.

Een boxspring is namelijk de “box” van het bed, dus het (houten) onderstelsel van het bed. De “spring” uit het woord boxspring is tegenwoordig niet meer van toepassing aangezien deze vaak niet meer gebruikt worden in de moderne boxsprings.

De comfort van een bed of boxspring zit hem voor een groot deel in het matras. Een boxspring wordt dan ook vaak in combinatie verkocht met een matras en deze matrassen zijn vaak erg comfortabel. Hierdoor wordt de gemiddelde kwaliteit van een boxspring vaak als erg hoog gezien. Aangezien veel matrassen worden ontworpen om op een harde ondergrond te liggen (vaak worden ze ontworpen voor een boxspring), kun je ideaal op deze matrassen liggen op een boxspring of op een andere harde ondergrond zoals de vloer, echter heeft het matras als deze op de vloer ligt vaak minder vering.

Wat kan dan wel een reden zijn om een boxspring te kopen?

Veel mensen slapen graag wat hoger dan de grond en dan is een boxspring dus zeker een oplossing.  Daarnaast is de vering van een matras beter op een onderstelsel dan dat de vering is als het matras op de grond ligt.

Elektrische boxsprings zijn verstelbaar wat voor meer comfort kan zorgen bijvoorbeeld als je televisie wilt kijken vanuit bed.

De keuze bij boxsprings zijn erg ruim en groot zo ook in de bekleding, kleuren en materie. Er is dus ruime keus om de boxspring perfect in de slaapkamer te verwerken.

Of een boxspring iets voor jou is ligt dus aan jou, hoe slaap jij het gemakkelijkst en wil jij de extra luxe van een verstelbaar bed? De uiteindelijke keuze zal je dus uiteraard zelf moeten maken.

Met dank aan boxspringkopen.orgOver de Auteur

.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo