FB pix Een boxspring kopen: waar moet je op letten? - Artikelpost

Een boxspring kopen: waar moet je op letten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 997 | Aantal woorden: 332 | Datum: | 0 commentaar

De boxspring is een bed dat de laatste jaren steeds populairder is geworden onder consumenten. Waar we deze manier van slapen vroeger vooral kenden als een "hotelbed," zien we steeds vaker een boxspring in de Nederlandse slaapkamer. We noemen het allemaal boxspring, maar strict genomen bedoelen we hiermee een boxspring-combinatie. Dit slaapsysteem bestaat uit verschillende elementen, zoals een ventilerende basis, een matras en vaak ook een topper en hoofdbord.

Stel, je wil een nieuwe boxspring kopen, wat zijn dan de belangrijkste aandachtpunten?

Ten eerste is het fijne van een boxspring dat je deze vaak zelf samen kunt stellen. Zo kun je zelf bepalen welke bekleding je wil en welke andere opties je graag ziet.

Ten tweede is het belangrijk om boxsprings te vergelijken. Bepaal voor jezelf wat je belangrijk vindt. Dit begint met het bepalen van een budget dat je beschikbaar hebt. Boxsprings zijn er in vele soorten en maten en daarmee ook in uiteenlopende prijsklassen. Bepaal altijd eerst voor jezelf welke wensen en eisen je hebt bij het aan te schaffen boxspringbed, schrijf deze voor jezelf op en maak aan de hand van deze gegevens een lijstje met geschikte boxsprings. Daarna is het een kwestie van vergelijken en wegstrepen.

Tot slot kan de winkel waar je een boxspring aanschaft ook nog een element zijn die je keuze beinvloedt. De ene winkel is de andere niet. Sommige winkels zijn echte prijsvechters, terwijl andere winkels veel meer gaan voor kwaliteit in product, service en nazorg. Bepaald dus ook goed welke winkel bij jou past voordat je een definitieve aankoop doet.Over de Auteur

Boxspringblog is de onafhankelijke plek voor informatie en orientatie op het gebied van boxsprings. Op deze website kun je boxsprings bekijken, vergelijken en ervaringen uitwisselen met andere consumenten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo