Een boxspring voor ieder budget - Artikel Post - Artikel Marketing

Een boxspring voor ieder budget

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Boxspringblog
Gezien: 515 | Aantal woorden: 375 | Datum: Thu, 30 May 2013 | 0 commentaar

Boxspringbedden worden over het algemeen gezien als een slaapsysteem dat redelijk aan de prijs is. Tegenwoordig gaat dit echter in lang niet alle gevallen meer op. Een boxspring is ook toegankelijk voor de consument met een beperkt budget.

De budget oplossing

Er zijn diverse goedkope boxsprings verkrijgbaar voor een prijs onder de € 500. Ook zijn er prijsvechters en outletzaken actief die tegen bodemprijzen boxsprings aanbieden. Houdt daarnaast ook de daily deals sites in de gaten want ook daar worden vaak zeer voordelige boxspringbedden aangeboden met kortingen tot wel 80%. Bij het aanschaffen van een budgetoplossing doe je er als consument wel altijd goed aan om de kwaliteit te beoordelen en op te zoeken wat het maximaale draaggewicht is. Zo worden teleurstellingen achteraf voorkomen.

De tussenmaat

Soms wil je net iets meer. Er zijn diverse boxspirng-combinaties op de markt die tussen de budgetoplossing en het premium segment in zitten. Voor deze oplossingne krijg je vaak een goede prijs-kwaliteitverhouding. Over het algemeen zijn dit de wat minder bekende merken. Vaak is het bij deze uitvoeringen ook mogelijk om je boxspringbed te customizen op het gebied van stoffering, kleuren, enzovoorts.

De premium boxspring

Voor iedereen die op zoek is naar premium kwaliteit en een optimaal comfort is er een aanbod aan premium boxspringbedden. De elektrische boxspring en boxsprings van bekende merken zoals Auping vallen vaak in dit segment. Je betaalt wat, maar krijgt in ruil hiervoor ook vele jaren optimaal slaapcomfort. Over het algemeen betaal je in dit segment € 2500 of meer, waarbij de prijzen ook ver boven de € 5000 kunnen oplopen.

Voor ieder budget is er dus tegenwoordig wel een passende boxspring beschikbaar. Kijk vooral rustig rond en orienteer je online voordat je een keuze maakt. We wensen je veel slaapcomfort toe!Over de Auteur

Boxspringblog is de onafhankelijke plek voor informatie en orientatie op het gebied van boxsprings. Op deze website kun je boxsprings bekijken, vergelijken en ervaringen uitwisselen met andere consumenten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo