FB pix Een douche in de badkamer installeren - Artikelpost

Een douche in de badkamer installeren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1517 | Aantal woorden: 430 | Datum: | 0 commentaar

Een nieuwe douche in de badkamer installeren is vaak een lastig karwei, maar het is niet geheel onmogelijk om het zelf te doen. Toch is het zo dat het bij een badkamer installatie vaak verstandig is dit uit te besteden aan een expert, omdat het lastig kan zijn de installatie van een nieuwe douche zelf geheel goed uit te voeren.

 

Het komt vaak voor dat een douche in de hoek van de badkamer geplaatst wordt. Dit is niet geheel onlogisch, want dan kun je namelijk volstaan met een draaideurdouche of een douche met een hoekinstap. Kies je ervoor om de douche tegen de wand van de badkamer te plaatsen, dan wordt het al wat ingewikkelder, want dan zijn twee wanden en een afsluiting benodigd. Wat belangrijk is bij het plaatsen van de badkamer – en waar experts je goed bij kunnen helpen – is dat de douche geplaatst wordt bij de afvoer. Maar wilt u juist op die plek de douche niet hebben, dan zullen er leidingen omgelegd moeten worden: een lastig karwei voor een niet-professional.

 

Bij badkamer installatie is het ook zo dat er – in het geval van een nieuwe douche die geplaatst gaat worden – veelal gekozen wordt voor douchewanden. Deze schuifwanden zijn vaak gemaakt van gehard glas, ook wel van acryl glas, en zitten in een aluminium frame. Met schroeven kan de douchewand aan de muur worden gemaakt, waarna nog gezorgd moet worden voor een afsluiting die geen water door laat. Nauwkeurig werken is bij het plaatsen van een douchewand ontzettend belangrijk, want anders zullen er problemen komen met de hoekverbindingen en de deur van de douche.

 Over de Auteur

Bloos Badkamers plaatst badkamers in Dordrecht, maar ook in andere steden zoals Breda, Barendrecht, Spijkenisse, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo