Een gezellige werkplek creëer je thuis! - Artikel Post - Artikel Marketing

Een gezellige werkplek creëer je thuis!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 133 | Aantal woorden: 491 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je veel thuis werkt en nog een ruimte in huis over hebt is het handig om deze te gebruiken als een kantoor. Wat een geluksvogel ben je als je niet eens de deur uit hoeft om aan het werk te gaan. Om te beginnen zijn er wel een aantal belangrijke punten waar je aan moet denken wanneer je een eigen kantoor wilt creëren. Het is van groot belang dat er rust en orde is in de ruimte.

Als je de werkruimte georganiseerd houd kun je geconcentreerd werken en creëer de duidelijkheid voor jezelf in je hoofd. De hele dag door geïnspireerd blijven doe je door persoonlijke decoraties en elemente toe te voegen in de ruimte. Dit kan bijvoorbeeld met schilderijen of kunstwerken in jouw stijl. Ben je meer van de taal? Kies dan voor quotes van mensen die jou inspireren om jou te motiveren.

Ramen zijn een echte must in het kantoor. De hoeveelheid licht wat binnenkomt zorgt dat je je de hele dag fris en fruitig voelt. Daarnaast is het ook wel fijn als je af en toe even naar buiten kunt kijken. Heb je veel leuke foto’s? Hang ze dan op aan een groot bord boven je bureau om jou vrolijk te maken. Een kleurtje op de muur mag natuurlijk niet ontbreken! Een pastelkleur oogt fris en heel toegankelijk. Met deze kleur creëer je de perfecte sfeer voor een dagje thuiswerken!

Voor de inrichting kun je kiezen uit meubilair in diverse soorten stijlen. Scandinavisch, klassiek maar ook modern. Wil je een rustieke sfeer creëren? Gebruikte bureaustoelen met een ouderwetse look zijn beschikbaar bij veel winkels om jouw kantoor helemaal af te maken! Kies daarbij voor bijpassende tafels en accessoires. Om een beetje een natuurlijke sfeer te krijgen zijn planten een perfecte keuze. Kies voor verplanten wanneer je hier niet te veel werk aan wilt hebben, maar toch een groene tint wil geven aan jouw nieuwe werkplek!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Hal18!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[255 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo