Een keukenzaak waar u zeker een kijkje moet nemen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Een keukenzaak waar u zeker een kijkje moet nemen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: lisanne
Gezien: 434 | Aantal woorden: 447 | Datum: Wed, 19 Feb 2014 | 0 commentaar

Het idee is ontstaan, er moet een nieuwe keuken komen, maar naar welke keukenzaak gaat u dan? De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met een idee of een wens. Wellicht gaat u wel een nieuwe woning laten zetten en moet daar een nieuwe keuken in. Of u hebt besloten voor renovatie te gaan in plaats van nieuw bouwen. Dan borrelt u wellicht ook met het idee om de keuken te renoveren. Maar naar welke keukenzaak gaat u dan?

Ieder mens is anders en zo heeft ook ieder mens een eigen wens wat betreft keukens. Er zijn zoveel verschillende keukenzaken dus welke moet u kiezen? Hierbij een succesverhaal over Aswa keukens. Zij hebben ons destijds zo goed geholpen, dat we u deze ervaring niet willen ontnemen.

Oriëntatie
Nog geheel ontwetend liepen we de showroom van Aswa keukens te Hilversum binnen. Niet wetende welke stijl we wilden, niet wetende wat kon binnen het budget, niet wetende wat er zo al bij zal komen. Geheel oriënterend dus nog. Toen we de showroom binnen kwamen werd ons eerst rustig de tijd gegeven om rond te kijken, dit werd als zeer prettig ervaren. Doordat we niet wisten welke stijl we graag wilden konden we op deze manier een goede indruk krijgen van de diverse mogelijkheden binnen de stijlen. 

De adviseurs
Nadat we rond hadden gekeken en een beetje wisten wat we wilden zijn we in gesprek gegaan met een adviseur. We legden onze situatie uit; we hadden besloten om te gaan renoveren in plaats van nieuw bouwen. De desbetreffende adviseur heeft diverse voorbeelden laten zien hoe dat in onze woning er uit zou komen te zien. Hij vertelde daarbij wat het ons ongeveer zou gaan kosten en bracht ons op de hoogte van de diverse extra kosten waar we rekening mee moesten houden. Namelijk het keukenapparatuur, montage en installatie.

 

Bij Aswa was het gedurende het hele proces erg aangenaam. De adviseurs namen elke keer weer de tijd voor ons en al het advies was op maat, gericht op onze situatie. Dus welke keukenzaak u ook kiest, ga in ieder geval langs Aswa keukens, het is ons zeer goed bevallen en zeker een aanrader. 

Over de Auteur

Informatie over hoe en waar je op zoek kan gaan naar nieuwe keukens.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo