Een kledingkast op maat - Artikel Post - Artikel Marketing

Een kledingkast op maat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 403 | Aantal woorden: 529 | Datum: | 0 commentaar

Een kledingkast op maat is iets dat veel mensen overwegen. Men laat zich echter vaak weerhouden door de hoge prijzen, lange levertijden en een complex bestelproces. Het opmeten, indelen en laten produceren van de kast is een omvangrijke procedure waar veel mensen tegenop zien. Om van het prijskaartje nog maar niet te spreken...

Slaapkamerweb.nl maakt het echter aanzienlijk eenvoudiger om een kledingkast op maat te laten produceren. U kiest de kast van uw voorkeur en kunt vervolgens op de website heel eenvoudig de gewenste afmetingen, kleuren en materialen selecteren. Daarna is het tijd om de indeling van uw nieuwe kledingkast te bepalen en kiest u zelf de positie van uw planken, ladeblokken, vakverdelers, schoenenrekken en meer. 

Zo maakt u de kledingkast van uw dromen in enkele zeer eenvoudige muisklikken! U maakt exact de kast met de gewenste uitstraling en afmetingen. Een kledingkast op maat was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien bent u vele malen goedkoper uit dan bij reguliere aanbieders van op maat gemaakte kledingkasten.

In het assortiment van Slaapkamerweb.nl vindt u behalve klassieke schuifdeurkasten en draaideurkasten ook prachtige zweefdeurkasten. In alle gevallen geldt dat u keuze heeft uit vele materialen en kleuren, waaronder verschillende soorten hout, roestvrijstaal, (gekleurd) glas en/of de mogelijkheid tot het inbouwen van een spiegeldeur. U kiest zelf de kleuren, materialen en afmetingen van uw nieuwe kast. Ook voor stijlvolle en moderne kledingkastverlichting kunt u in onze webshop terecht.

Vanaf een bestedingsbedrag van € 400,- wordt uw linnenkast gratis thuisbezorgd en gemonteerd. Onze medewerkers zetten de kledingkast voor u in elkaar, plaatsen hem op de gewenste plek in uw huis en nemen de verpakkingsmaterialen weer mee terug. 

Advies op maat

Slaapkamerweb.nl vindt het belangrijk dat u tevreden bent over uw nieuwe kledingkast. Daarom voorzien wij u graag van een advies op maat. Heeft u vragen over het aanschaffen van een kledingkast, over het assortiment of over het samenstellen van een kast? Neem gerust contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom, kunt gebruik maken van de chatfunctie op onze website of kunt ons vrijblijvend bellen voor een persoonlijk advies.Over de Auteur

Slaapkamerweb is een online beddenspeciaalzaak. Wij kenmerken ons door onze gunstige prijzen, uitstekende service en uitgebreide assortiment. In onze webshop geniet u onder andere van de volgende voordelen:

 

  • Gratis thuisbezorging en montage vanaf € 400
  • Veilig en eenvoudig betalen via iDeal
  • Altijd bereid tot een persoonlijk telefonisch advies
Vanzelfsprekend is Slaapkamerweb.nl in het bezit van het Webshop Keurmerk. Bent u benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Lees de recensies.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo