Een mamafiets is het ideale vervoermiddel als je kleine kinderen hebt - Artikel Post - Artikel Marketing

Een mamafiets is het ideale vervoermiddel als je kleine kinderen hebt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Mamafiets Kopen
Gezien: 427 | Aantal woorden: 408 | Datum: Wed, 20 Mar 2013 | 0 commentaar

Een mamafiets is een ideaal vervoermiddel als je kleine kinderen hebt en toch mobiel wil zijn. Fietsen is goedkoop, het is niet schadelijk voor het milieu en daarbij is het ook nog eens heel gezond. Zolang je kinderen niet zelf kunnen fietsen, kun je ze gemakkelijk voor of achterop de fiets meenemen. Met een moederfiets is dit geen enkel probleem. Een mamafiets biedt plek aan 2 kinderzitjes. Er is zelfs nog ruimte voor boodschappen, bagage en een buggy.

Kenmerken van een mamafiets

Aan een moederfiets worden andere eisen gesteld dan aan een normale damesfiets. Je moet er bijvoorbeeld gemakkelijk je kinderen en boodschappen op kunnen vervoeren. En de fiets moet natuurlijk veilig zijn in het verkeer. Omdat een mamafiets vaak zwaar bepakt is zijn goede remmen onmisbaar.
Een moederfiets is stevig en degelijk. De fiets is uitgerust met een dubbele standaard die ervoor zorgt dat de fiets niet om kan vallen als je je kinderen erop zet. De fietsen zijn comfortabel, praktisch en veilig in het gebruik. Door de ruime instap en extra ruimte tussen het zadel en het stuur, past er gemakkelijk een kinderzitje tussen. Een mamafiets is gemaakt van licht maar stevig materiaal, zodat je zonder problemen ook langere afstanden kunt fietsen. Bovendien zijn veel mamafietsen voorzien van versnellingen. Hierdoor is een stukje bergop fietsen geen probleem meer.

De perfecte moederfiets is voor niemand hetzelfde. Elke moeder heeft andere wensen en eisen. Voordat je een moederfiets koopt kun je voor jezelf een aantal dingen op een rijtje zetten. Bijvoorbeeld wat je budget is en aan welke eisen je fiets moet voldoen. Hoeveel kinderen heb je en hoe oud zijn ze? Wil je ze voor- of achterop de fiets vervoeren? Wil je ook boodschappen en/of een buggy mee kunnen nemen? Welke accessoires heb je nodig? Op deze website zie je de mooiste en beste mamafietsen. Je kunt ze direct online bestellen en ze worden bij je thuis afgeleverd. Makkelijker kan niet!

 

Over de Auteur

Mamafiets-kopen.com geeft tips en info over het kopen van een mamafiets.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo