Een modern kantoor in huis! - Artikel Post - Artikel Marketing

Een modern kantoor in huis!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 106 | Aantal woorden: 471 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn best veel mensen die geen rekening houden met de kleur in de ruimte. Wanneer je een juiste kleur kiest kun je een bepaalde sfeer creëren in de omgeving. Het is dus erg belangrijk dat je aandacht besteed aan de kleur die je wilt gaan kopen. Iedere kleur laat een bepaald gevoel of een bepaalde gevoel achter. Bij blauw is dat bijvoorbeeld vertrouwen, loyaliteit, wijsheid, veiligheid, stabiliteit en conservatief. Vraag jezelf eerst even af welke indruk jij wilt wekken met de ruimte. Je kunt er ook voor kiezen om een paar elementen in de ruimte, zoals een paar muren of deuren in deze kleur te schilderen.

Erg populair op dit moment is de industriële look. De look is modern en bevat houten en metalen materialen. De combinatie hiervan is industrieel en ruw, maar tegelijkertijd oogt het warm. Wil je gewoon eenvoudig een ‘thuis gevoel’ creëren in je kantoor? Richt het dan zo gezellig mogelijk in als een echte woonkamer.

Maak gebruik van steigerhout en gebruik veel kleine accessoires die je ook in een huis zou kunnen vinden. Daarnaast maak je de ruimte af met moderne verlichting en grote groene planten op de tafels en vloer. Kun je niet goed met planten omgaan? Vetplanten zijn de ideale optie! Door deze planten te kopen hoef jij je geen zorgen meer te maken om het feit dat je weer eens bent vergeten om ze water te geven.

Klaar met het creëren van een gezellige sfeer in de ruimte? Dan is het nu tijd om te kiezen voor wat meubels! Wanneer je comfortabel wilt zitten zijn er bureaustoelen van designers die een extra topje geven aan de uitstraling van de ruimte. Wil je het iets goedkoper aanpakken? Geen probleem! Je kunt er namelijk ook voor kiezen om tweedehands bureaustoelen te gebruiken voor je kantoor.Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Hal18!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo