Een moment om in te lijsten - Artikel Post - Artikel Marketing

Een moment om in te lijsten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: stefan-dehaanmedia
Gezien: 266 | Aantal woorden: 534 | Datum: Wed, 11 Jan 2017 | 0 commentaar

Een mooi en dierbaar moment vastgelegd op de gevoelige plaat verdient een mooie lijst. Zo'n mooi vakantiemoment die je nooit meer wilt vergeten of misschien een foto van de (klein)kinderen in een bepaalde levensfase, ook een mooi moment om te vereeuwigen. Zo zijn er wel meer fotomomenten te verzinnen die een welverdiende plek in de huiskamer (of elders in huis, kantoor, etc.) mogen krijgen. En kun je niet kiezen tussen verschillende foto's? Ga dan voor een collage fotolijst of een mooie wissellijst!

Uitzonderlijke foto's verdienen unieke fotolijsten

Fotolijsten zijn er in alle soorten te verkrijgen en dat in alle mogelijke prijsklassen. Een leuke fotolijst uitzoeken kan dan ook prima online en in een paar klikken haal je zo je gewenste fotolijst in huis. Tussen de vele aanbieders attenderen wij je graag op het assortiment van Fotolijst.nl, een assortiment met uiterste zorg geselecteerd en gemaakt van de meest uitzonderlijke materialen. De verschillende lijsten worden uiteraard compleet met glas, achterwand en ophangsysteem geleverd en dat met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Geen lopende band werk bij deze ambachtelijke lijstenmakerij. De meeste fotolijsten worden op maat gemaakt in eigen werkplaats en er kan zodoende kwaliteit én diversiteit geboden worden.

Fotolijsten zijn er in alle formaten en kleuren

Mooie herinneringen behoren niet in een lade te belanden, toch? Een mooie foto verdiend een leuke plek én een mooie lijst. Fotolijsten zijn er in verschillende materialen van aluminium tot houten fotolijsten en ook in alle kleuren die te bedenken zijn. Een fotolijst vinden die past in het geheel van de ruimte hoeft dan ook nooit een probleem te wezen. Naast de standaard fotolijsten bestaan er ook verschillende alternatieven. Zo zijn er de collage fotolijsten, waarbij je meerdere foto's als een collage bij elkaar hangt als een compleet verhaal. De wissellijst is een fotolijst waarbij je de foto gemakkelijk kunt wisselen voor een andere foto. Het zorgt dan steeds weer voor een andere sfeer in de betreffende ruimte, handig als je van verandering houdt. Canvaslijsten zijn ook tegenwoordig zeer in trek, het geeft naast stevigheid ook een mooie look aan de canvasfoto. De passe-partout is een soort omlijsting van karton en zorgt ervoor dat de foto met zorg wordt ingelijst en de juiste uitstraling krijgt. De uitsnede kan ovaal zijn maar ook rechthoekig.

Een fotolijst cadeau geven is ook hartstikke leuk

Het is ook hartstikke leuk om een fotolijst cadeau te geven aan een bekende. Maak het nog meer bijzonder door er een foto bij te geven en zo een persoonlijke noot aan het cadeau te geven. Wellicht al eens gedacht aan het inlijsten van een geboortekaartje? Ook één van de vele opties om in te lijsten en een wel héél origineel cadeau, daar kun je wel mee aankomen!Over de Auteur

Orginele fotolijsten op maat online bestellen doe je op Fotolijst.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo