Een nieuwe gashaard of toch een houtkachel? - Artikelpost

Een nieuwe gashaard of toch een houtkachel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 110 | Aantal woorden: 558 | Datum: | 0 commentaar

 

Op het moment dat jij je woning een warme en gezellige uitstraling wilt geven, dan kan een open haard ideaal zijn. Wel zijn er verschillende keuzes die je zult moeten maken. De belangrijkste vraag is dan ook of je voor een gashaard kiest of dat je uit de houtkachels collectie kiest. Er zijn veel voordelen aan de houthaard. Steeds meer mensen kiezen hier dan ook voor. Dit omdat een houthaard het voordeel heeft dat er een mooie geur van komt, ook is het vuur knisperend en is er een levendig kleurenpalet dat zorgt voor een mooi gevoel in het oog. Zeker de echte kenners, en diegenen die op zoek zijn het ultieme authentieke open haard gevoel, is het aan te raden te kiezen voor een houthaard.

Meer voordelen

Andere voordelen van een gashaard t.o.v. houtkachels is het feit dat een houthaard aandacht nodig heeft om het vuur te laten branden. Dit is een mooi proces. Dit is dan ook authentiek en als je dit leuk vindt moet je hier zeker voor kiezen. Een echte houthaard geeft immers een speciaal gevoel af. Ook zorgt een echte houthaard ervoor dat je warm op een snelle en efficiënte manier kan worden opgewarmd. Zo geeft een houthaard veel warmte af, mits deze op de juiste manier is opgestookt.

 

Andere keuzes

Wanneer je wel gek bent op het sfeer gevoel van een echte haard vuur, maar je geen zin hebt om al het werk te doen, dan is het waarschijnlijk een betere keus te kiezen voor een openhaard van gas. Het voordeel hiervan is dat je hem eenvoudig aan en uit kunt doen. Ook hebben deze haarden van nu veel technologie waarbij het vuurspel levensecht lijkt en het bijna niet van een echte haard te onderscheiden is. Dit geeft dan ook veel gebruiksgemak. Een ander voordeel is het feit dat deze haard van gas snel kan opwarmen en je dus ook snel de vonkjes vuur zult zien. Dit in tegenstelling tot de houten kachel waar het soms lang kan duren. Ook hoef je uiteraard niet meer met hout te plaatsen en te sjouwen. Ideaal wanneer je hier niet echt ruimte voor hebt, maar ook wanneer je niet iedere keer weer hout wilt kopen. Een ander voordeel van een haard van gas is dat deze dus erg modern is en er veel mogelijkheden zijn om hem te verwerken in jouw woning!

Wil je naast het huis gezellig maken ook tips voor de tuin? Bekijk dan Flamboyant BuitenlevenOver de Auteur

Lotte- 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[105 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo