Een nieuwe woning, een nieuw interieur - Artikel Post - Artikel Marketing

Een nieuwe woning, een nieuw interieur

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerbenv
Gezien: 1009 | Aantal woorden: 379 | Datum: Wed, 27 Apr 2011 | 0 commentaar

Verhuizen is leuk, maar er komt ook een hoop bij kijken. Er moet worden schoongemaakt, opgeruimd en ingepakt. In je nieuwe huis moeten de muren moeten worden geschilderd of behangen, of misschien moet er zelfs nog wel verbouwd worden. En dan heb je nog het uitzoeken van nieuwe meubelen, vloerbedekking en raambekleding. Het uitzoeken van je nieuwe interieur is een leuke klus, maar vaak ook een lastige. Hoe kies je de juiste kleuren voor je nieuwe interieur? En kies je voor gordijnen, jaloezieën of misschien wel voor allebei?

Gordijnen

Het aanbod van gordijnstoffen is enorm. Gordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, egaal van kleur of met een streepje, met stippels of een patroontje. Er dikke zonwerende gordijnen (handig voor op de slaapkamer van de kinderen) of gordijnen van lichte, dunne stoffen (voor een sfeervolle woonkamer). Je kunt ze op maat laten maken, of kant-en-klaar kopen.Het voordeel van gordijnen: gordijnen zijn geluiddempend, houden de warmte binnen in de winter en werken zonwerend in de zomer. 

Jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en materialen. Naturel houten jaloezieën voor een sfeervolle woonkamer of aluminium jaloezieën voor een zakelijke kantoorruimte. De jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden, maar kunnen ook geleverd worden in standaard formaten.
Het voordeel van jaloezieën: jaloezieën zijn praktisch onderhoudsvrij, kunnen geheel of gedeeltelijk zonlicht tegenhouden (oftewel: een makkelijk regelbare lichtsterkte), en zijn zeer geschikt voor strakke interieuren.

Een combinatie van gordijnen en jaloezieën kan ook heel mooi zijn. Door ze te combineren heb je de wel warme uitstraling van gordijnen en toch een strak interieur door het gebruik van jaloezieën. De combinatie van houten jaloezieën met cremekleurige gordijnen passen heel goed in een klassiek interieur. Voor een modern interieur is de combinatie van aluminiumkleurige jaloezieën met knalrode gordijnen zeker een aanrader.

 

Over de Auteur

Ronald Molenaar is een freelance copywriter.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo