FB pix Een nieuwe woning, een nieuw interieur - Artikelpost

Een nieuwe woning, een nieuw interieur

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1408 | Aantal woorden: 379 | Datum: | 0 commentaar

Verhuizen is leuk, maar er komt ook een hoop bij kijken. Er moet worden schoongemaakt, opgeruimd en ingepakt. In je nieuwe huis moeten de muren moeten worden geschilderd of behangen, of misschien moet er zelfs nog wel verbouwd worden. En dan heb je nog het uitzoeken van nieuwe meubelen, vloerbedekking en raambekleding. Het uitzoeken van je nieuwe interieur is een leuke klus, maar vaak ook een lastige. Hoe kies je de juiste kleuren voor je nieuwe interieur? En kies je voor gordijnen, jaloezieën of misschien wel voor allebei?

Gordijnen

Het aanbod van gordijnstoffen is enorm. Gordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, egaal van kleur of met een streepje, met stippels of een patroontje. Er dikke zonwerende gordijnen (handig voor op de slaapkamer van de kinderen) of gordijnen van lichte, dunne stoffen (voor een sfeervolle woonkamer). Je kunt ze op maat laten maken, of kant-en-klaar kopen.Het voordeel van gordijnen: gordijnen zijn geluiddempend, houden de warmte binnen in de winter en werken zonwerend in de zomer. 

Jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en materialen. Naturel houten jaloezieën voor een sfeervolle woonkamer of aluminium jaloezieën voor een zakelijke kantoorruimte. De jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden, maar kunnen ook geleverd worden in standaard formaten.
Het voordeel van jaloezieën: jaloezieën zijn praktisch onderhoudsvrij, kunnen geheel of gedeeltelijk zonlicht tegenhouden (oftewel: een makkelijk regelbare lichtsterkte), en zijn zeer geschikt voor strakke interieuren.

Een combinatie van gordijnen en jaloezieën kan ook heel mooi zijn. Door ze te combineren heb je de wel warme uitstraling van gordijnen en toch een strak interieur door het gebruik van jaloezieën. De combinatie van houten jaloezieën met cremekleurige gordijnen passen heel goed in een klassiek interieur. Voor een modern interieur is de combinatie van aluminiumkleurige jaloezieën met knalrode gordijnen zeker een aanrader.

 

Over de Auteur

Ronald Molenaar is een freelance copywriter.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo