Een printer is onderdeel van het huishouden - Artikelpost

Een printer is onderdeel van het huishouden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 139 | Aantal woorden: 783 | Datum: | 0 commentaar

Vroeger waren printers iets revolutionair, net zoals de telefoons. Je kon ze bijvoorbeeld alleen op je werk of op een speciaal toegewezen locatie gebruiken. Tegenwoordig kunnen telefoons en printers gewoon in de winkel om de hoek gekocht worden, O ja en bestellen is tegenwoordig ook een dingetje! De ontwikkeling van de technologie gaat de laatste jaren steeds sneller. Daarom is het ook niet raar dat er steeds meer verbeteringen worden gedaan. Deze verbeteringen maken de meeste technologische producten toegankelijker voor de normale mensen.

Een printer is hier een goed voorbeeld van. Tegenwoordig hoef je niet meer stiekem te printen op je werk, maar is het gewoon mogelijk om voor een mooie prijs een printer in huis te halen. Daarbij bespaart thuis printen een hele hoop gedoe en tijd. Wel moet je in je achterhoofd houden dat het onderhouden van een printer geld kost! Je hebt bijvoorbeeld goedkope inktcartridges maar je hebt ook hele dure. Dit verschilt per printer! 

Een printer selecteren

Is het voor jou nu toch misschien tijd om een printer aan te schaffen? Dat moet je met een aantal dingen rekening houden. In deze blog zullen er een aantal aspecten behandeld worden waar je op moet letten. Een printer heeft verschillende functionaliteiten. Een printer kan bijvoorbeeld heel goed zijn in het uitprinten van foto’s of juist in het zwart-wit printen. Welke printer je aanschaft hangt natuurlijk af van wat je er mee gaat doen. 

Als je foto’s wilt kunnen uitprinten kan je het beste op zoek gaan naar een fotoprinter. Let op! Deze printer verbruiken vaak de wat duurdere inktcartridges. Als je bijvoorbeeld veel tekst wilt uitprinten met minimale visuele aspecten is een zwart-wit printer wat voor jou. Deze printer cartridges zijn vaak wat goedkoper en kan je op de lange termijn geld besparen. Naast deze printers heb je ook multifunctionele printers. Deze printers kunnen in principe alles wat je nodig kan hebben. Scannen, foto’s printen en zwart-wit printen horen hier ook bij. Een groot voordeel van deze soort printer is dat ze vaak gemiddeld gezien een stuk goedkoper zijn! De prijs in cartridges kan wel enorm verschillen. Opletten dus! 

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een printer?

Je moet eerst een schatting maken hoe vaak je de printer gaat gebruiken. Dit is belangrijk voor de kosten die je gaat hebben in cartridges. De cartridges voor een zwart-wit printer zijn bijvoorbeeld veel goedkoper dan voor een fotoprinter. Daarnaast heb je ook iets als afdruksnelheid. De afdruksnelheid laat zien hoe snel een printer iets kan afdrukken. Je kan het jezelf wel voorstellen dat je bijvoorbeeld op kantoor iets snel wilt hebben uitgeprint in plaats van 5 minuten te wachten op 1 a4tje. Weet dus wat en waar je gaat printen!Over de Auteur

Maartje van SEO-ondersteuning beantwoordt belangrijke lezersvragen. In dit artikel lees o.a. waar je op moet letten bij aanschaffen van een printer

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[335 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[185 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[80 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo