Een schuifpui met plissé-hordeur van Knipping. - Artikel Post - Artikel Marketing

Een schuifpui met plissé-hordeur van Knipping.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Knipping
Gezien: 397 | Aantal woorden: 415 | Datum: Tue, 1 Jul 2014 | 0 commentaar

Als u op zoek bent naar een ruimtelijk gevoel in huis en u houdt ervan als er veel daglicht binnen komt, dan is een schuifpui hiervoor de ideale oplossing. Uw tuin wordt meer betrokken bij het huis, zodat u er meer van kunt genieten. Het hele jaar door. 

De mogelijkheden van Knipping schuifpuien en schuifdeuren zijn ruim. De deuren worden van kunststof gemaakt en de toepassing van aluminium aan de buitenzijde van de deuren zorgt ervoor dat ze in vele verschillende stijlen kunnen worden uitgevoerd. Er is keuze uit verschillende modelseries, passend bij de stijl van uw woning. Er zijn tweedelige schuifpuien te verkrijgen, maar ook driedelige en zelfs vierdelige schuifpuien behoren tot de mogelijkheden. Om er zeker van te zijn dat uw schuifpui perfect bij uw huis past, wordt deze volledig op maat gemaakt. Daarnaast kunt u een keuze maken uit vele verschillende kleuren voor uw schuifpui. 

Accessoires voor uw schuifpui
Het gebeurt regelmatig dat er iemand door een dichte hordeur heen loopt. Dit probleem is opgelost als u een plissé –hordeur laat plaatsen bij uw Knipping schuifpui. Deze hordeur vouwt zich uit als een harmonica, waardoor hij beter zichtbaar blijft dan een hordeur die uitrolt. 

Naast een plissé –hordeur is ook warmtewerend glas een mooi en innovatief accessoire voor uw schuifpui. Dit klimaatglas houdt warmte van de zon buiten, terwijl het daglicht wel volop binnen kan komen. Voor extra isolatie kunt u drielaags HR+++glas laten plaatsen. 

Kunststof kozijnen 
Net als de schuifpuien van Knipping, worden ook onze kozijnen van kunststof gemaakt in combinatie met aluminium. De kunststof die wordt gebruikt is duurzaam en kan hergebruikt worden. Daarbij hebben de kozijnen een erg hoge isolatiewaarde. Dit alles maakt dat Knipping kozijnen milieuvriendelijker zijn. Een Knipping Kozijn heeft erg weinig onderhoud nodig. Het hoeft bijvoorbeeld nooit gerepareerd of geschilderd te worden.

Over de Auteur

Knipping maakt sinds 30 jaar kozijnen, draaikiep ramen, deuren, dakkapellen, schuifpuien en tuindeuren uit een unieke combinatie van kunststof en aluminium. Ons bedrijf levert uw product in elke vorm en kleur. We garanderen vrijwel levenslang onderhoudsvrije kwaliteit, de beste isolatie, en de beste veiligheid. Tevens ontvangt u op de producten 10 jaar garantie, inclusief de montage! Een Nederlands product, oer- Hollandse kwaliteit! - See more at: http://artikelpost.nl/huis-en-tuin/kozijnen-vervangen-of-kopen-knipping-helpt-u-graag.html#sthash.4Ei1B9cT.dpuf

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo