Een speeltuin aanleggen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Een speeltuin aanleggen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 218 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Elke basisschool moet er een hebben, elke buurt moet er een paar hebben. We hebben het natuurlijk over speeltuinen! Speeltuinen zijn de plek waar kinderen lekker los kunnen gaan, zonder ergens rekening mee te ouden. Wie heeft er geen goede herinneringen aan een speeltuin? Een speeltuin aanleggen is dus een belangrijke klus, waar veel bij komt kijken. Misschien wel meer dan je in eerste moment zou denken.

Zo moet je bij het aanleggen van de speeltuin denken aan de speelvoorzieningen. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste, en het meest voor de hand liggende onderdeel van de speeltuin. De speeltoestellen zijn zo belangrijk omdat ze centraal staan in de speeltuin. Zo zijn er hoge speeltoestellen, lage speeltoestellen, en speeltoestellen van verschillende materialen. Zo komen we direct bij een tweede onderdeel van de speeltuin aanleggen: de materialen. De materialen die gebruikt worden bij aanleggen van de speeltuin zijn belangrijk. Zo moeten de materialen kind vriendelijk zijn, en bijvoorbeeld geen scherpe voorwerpen zijn zoals splinters of scherven. Dat geldt ook voor de ondergrond van de speeltuin, die moet bij voorkeur zacht zijn zodat vallende kinderen zich niet kunnen bezeren.

En ander facet van het aanleggen van de speeltuin is het design van de speeltuin. Het aantal beschikbare vierkante meters moet zo effectief mogelijk ingericht worden.  daarnaast moet er bij de speeltuin aanleggen rekening met de omgeving gehouden worden. Zo zijn er veel wetten en regels waar de speeltuin aan moet voldoen.

Besteed het uit!

Er is een bedrijf dat al het werk uit uw handen kan nemen. Dat bedrijf heet Areamasters. Areamasters is een hoveniersbedrijf dat veel speeltuinen heeft aangelegd. Van het design en het ontwerp tot de aanleg en het onderhouden van de speeltuin; bij Areamasters ben je aan het juiste adres. Neem eens contact op met dit Reeuwijkse bedrijf om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is!Over de Auteur

Gerard Kempers schrijft stukjes over uiteenlopende onderwerpen. Dit keer: speeltuinen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo