FB pix Een stoomcabine in de badkamer installeren - Artikelpost

Een stoomcabine in de badkamer installeren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1852 | Aantal woorden: 585 | Datum: | 0 commentaar

Het komt tegenwoordig veelvuldig voor dat mensen een stoomcabine in de badkamer installeren, of laten installeren. En dit is niet geheel verwonderlijk, want stoomcabines zijn ideaal wat betreft drie punten: relaxen, gezondheid en comfort. Hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen een sauna en een stoomcabine, zijn beide zaken iets anders. In een sauna ligt de temperatuur hoger en de luchtvochtigheid lager. In een stoomcabine wordt meer gebruik gemaakt van stoom. Toch kunnen beiden in de badkamer worden geïnstalleerd.

 

 

Wanneer u een stoomcabine in de badkamer laat installeren, dan is dit een goede keuze voor uw gezondheid. De hoge luchtvochtigheid (zo'n 80 procent) en de maximale temperatuur (48 graden Celcius) gecombineerd met een geurmiddel (bijvoorbeeld eucalyptus) levert u een ontspannende en verfrissende ervaring in de stoomcabine op. De stoom in de stoomcabine zorgt ervoor dat uw huis gereinigd wordt en dat uw bloedsomloop gestimuleerd wordt. Zo kunt u fris en vol energie de stoomcabine weer verlaten. Een ideale oppepper dus!

 

Het stoomprogramma in een stoomcabine activeert uw bloedsomloop. U gaat zweten, waardoor afvalstoffen uw lichaam verlaten. Maar niet alleen uw lichaam wordt schoner: ook uw luchtwegen worden flink gereinigd. Door de luchtwegen als het ware schoon te stomen, bouwt u meer weerstand op om zo griep en verkoudheden te voorkomen. Heeft u last van verkrampte spieren? Ook dan biedt een stoomcabine uitkomst. De vochtige warmte helpt uw spieren namelijk ontspannen. Heeft u regelmatig last van een verstopte neus, dan is een stoomcabine ook ideaal.

 

Niet alleen voor uw gezondheid is een stoomcabine ideaal: u kunt ook zelf heerlijk genieten tijdens uw verblijf in de stoomcabine. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel stoomcabines die u in de badkamer kunt laten installeren. Zo zijn er diverse maten stoomcabines beschikbaar: u kunt er vaak met twee mensen tegelijk in. Het is ook mogelijk massagedouches in de stoomcabine te installeren, of om naar muziek te luisteren. Maar uiteraard is deze keuze geheel aan u.

 

Globaal gezien zijn er twee soorten stoomcabines: de inbouw stoomcabine en de opbouw stoomcabine. De naam geeft het verschil eigenlijk al aan: een inbouw stoomcabine wordt ingebouwd in uw badkamer, waardoor deze volledig ingepast wordt en een opbouw stoomcabine komt als het ware los in uw badkamer te staan. Welke soort stoomcabine het beste bij u past, hangt uiteraard geheel af van uw wensen.Over de Auteur

Voor een badkamer in Dordrecht en omstreken zit je goed bij Bloos Badkamers. Het vakkundige team van Bloos Badkamers heeft tientallen jaren ervaring met het installeren, renoveren, ontwerpen en plaatsen van badkamers. Bezoek de website van Bloos Badkamers voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo