Een tijdelijk toilet? Gebruik een sanipomp
PDF versie | Print Versie | Html Versie
Auteur: TessaG | Via Artikel Post
Gezien: 1447 |
Aantal woorden: 310 |
Datum: Mon, 23 Jan 2012 |
0 commentaar
Wanneer je een bedrijfspand gaat verbouwen gebeurt dit vaak per afdeling of per etage. Het voordeel hiervan is dat de medewerkers door kunnen blijven werken ondanks dat een gedeelte van gebouw niet beschikbaar is. Nu plaatsen werkgevers regelmatig bouwvaktoiletten wanneer de toiletten verbouwd worden. Ik heb echter ondervonden dat het plaatsen van een dergelijk toilet negatieve gevolgen heeft.
Nadelen bouwvaktoilet
Wanneer je een bouwvaktoilet laat plaatsen zullen de werknemers verschillende dingen ervaren. Ten eerste is er het gebrek aan hygiëne. Een bouwvaktoilet is vaak smerig en heeft vaak verstopte rioleringaansluitingen. Daarnaast is de beperkte ruimte en privacy een negatief aspect van een bouwvaktoilet. Ik ken geen vrouw die zonder aarzelen naar een dergelijk toilet gaat.
Gebruik een sanipomp voor een normaal toilet
Nee, beter kun je een tijdelijk toilet laten plaatsen die zo goed als hetzelfde is. Je verplaatst de wc en tegels en sluit deze aan op een sanipomp. Door de pomp te gebruiken hoeft men niet de rioleringen aan gaan passen. Een dergelijk toilet voelt aan als nieuw en zal dan ook geen negatieve reacties oproepen bij mensen. Zo beschikt een tijdelijk toilet over voldoende ruimte, hygiëne en verstopt deze net zo als een normaal toilet vrijwel nooit.
Een ander voordel van een sanipomp is dat je door de kracht van de pomp ook naar hoger gelegen rioleringen kan pompen. Als bijvoorbeeld de riolering van een bepaalde etage het niet doet kan men de riolering van een etage hoger gebruiken.
Over de Auteur
Sanipomp als oplossing voor verbouwingen
Gerelateerde artikelen
- deel dit artikel met anderen
Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen