FB pix Een tv beugel, wel zo makkelijk - Artikelpost

Een tv beugel, wel zo makkelijk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1347 | Aantal woorden: 669 | Datum: | 0 commentaar

Nu je thuis een mooie platte televisie hebt staan, ben je natuurlijk ook voornemens om vele uren te genieten van het scherpe beeld en het goede geluid. Dat kan natuurlijk vanaf het tv-meubel dat je nog had staan, maar dan doe je je aankoop eigenlijk tekort.  Een strakke design tv komt natuurlijk veel beter uit als deze los staat van een afleidend meubelstuk. En wat is dan de beste optie?

 

Een tv beugel, mooi design

Met een tv beugel hang je je televisie precies op die hoogte en op die plek die voor jou optimaal is. Dan kan recht tegenover de bank zijn maar misschien vind je het prettig als de tv niet zo in het zicht staat en heb je een knusse hoek in je kamer ingericht waar je tv wilt kijken. De tv beugel zorgt ervoor dat jouw tv mooi hangt op de juiste hoogte.

Een goede tv beugel is gemaakt van robuust en betrouwbaar materiaal. Je hangt de beugel eenvoudig aan de muur op. Zo ziet je woonkamer er in ieder geval al een stuk netter en ruimer uit.

 

Welke soorten tv beugels?

Je kunt de tv beugels grofweg in drie categorieën indelen. Ten eerste heb je de vaste tv beugels. Hiermee hang je de televisie in principe zo plat mogelijk tegen de muur in een vaste positie. Maar wil je de tv beugel kunnen draaien, zoals bijvoorbeeld in de slaapkamer, kun je beter kiezen voor een kantelbare tv beugel. Met deze beugel kun je de kijkhoek heel optimaal instellen. Zo heb je vanuit je bed optimaal zicht, zonder je nekspieren te verdraaien. En is je huis voorzien van een een grote en ruime zithoek, dan kan een draaibare tv beugel super handig zijn. Hiermee draai je je televisie naar dat gedeelte in je zithoek waar je het beste beeld hebt. Handig als je met een grote groep vrienden bent, terwijl iemand toch ergens in een hoekje rustig tv wil kijken.

 

Tv beugel bestellen

 

LCDWandbeugels is een betrouwbare leverancier van een groot assortiment tv beugels. Op de website zie je het complete aanbod. En naast tv beugels leveren ze ook tv vloerstandaards en plafondbeugels. Voor 17.00 uur bestelt, betekent vaak de volgende dag al in huis.Over de Auteur

Netwrite schrijft over uiteenlopende onderwerpen. De insteek van de artikelen is veelal informatief en helpen bij het maken van een keuze.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo