Een zonnescherm kopen? Let op deze 3 punten - Artikel Post - Artikel Marketing

Een zonnescherm kopen? Let op deze 3 punten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 115 | Aantal woorden: 446 | Datum: | 0 commentaar

Je creëert er heerlijke schaduwplekken mee waarin je lekker kunt bijkomen van het warme zonnetje. Daarnaast weert scherm ook deels de zon binnen in de woning. Hierdoor blijft de temperatuur in de woning ook aangenaam. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een zonnescherm? Wij hebben de drie belangrijkst punten op een rij gezet.

1. Bepaal de afmetingen

Bij de aanschaf van een zonnescherm is het van belang dat je ongeveer weet welke afmetingen het zonnescherm moet gaan hebben. Zonneschermen zijn verkrijgbaar tot een maximale breedte van 12 meter en een maximale uitval van 4 meter. Wel kunnen de maximale breedte en uitval verschillen per type zonnescherm. Het is dus van belang dat je let op de benodigde afmetingen, want het hangt van de afmetingen af welke type zonneschermen er mogelijk zijn voor jouw situatie.

 

2. Match jouw zonnescherm met het terras

Bij de keuze van het zonnescherm kun je zowel de kleur van de omkasting als de kleur van het doek bepalen. Zo kun je het zonnescherm aan passen aan de stijl van jouw woning en terras. Dit zorgt ervoor dat het een mooi geheel vormt. Voor de kleur van het doek, heb je keuze uit meer dan 100 designs. De kleur van de cassette kun je laten matchen met dezelfde kleuren van jouw kozijnen. Heeft jouw kozijn een speciale RAL kleur? Op basis van de kleurcode kun je als optie de cassette in een persoonlijke kleur laten spuiten.

 

3. Advies van een specialist

Een zonnescherm koop je niet dagelijks. Het daarom belangrijk dat je een scherm koopt die geschikt is voor jouw situatie en voldoet aan jouw wensen. Laat je daarom adviseren door een goede zonweringspecialist. Een specialist kan je vaak meer vertellen en weet precies welke zonneschermen er geschikt zijn voor jouw situatie. INHUIS Plaza is een specialist in zonwering op maat en kan jou adviseren over de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je het juiste zonnescherm aanschaft.Over de Auteur

INHUIS Plaza is dé specialist in zonwering op maat

Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie en (buiten)zonwering op maat, zoals shutters, houten jaloezieën, zonneschermen en nog veel meer. Je kunt in ons uitgebreide assortiment voor talloze persoonlijke details kiezen. Zo krijg je altijd een uniek product dat past bij jouw persoonlijke woonstijl, geheel op maat gemaakt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo