Eigen Meubels Maken met Peter Grondhuis - Artikel Post - Artikel Marketing

Eigen Meubels Maken met Peter Grondhuis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: petergrondhuis@outlook.com
Gezien: 421 | Aantal woorden: 376 | Datum: Tue, 1 Jul 2014 | 0 commentaar

Peter Grondhuis, een Nederlandse interieur designer, is op 1 juli een nieuw bedrijfje gestart: Peter’s Furniture. Hierbij wil hij meubels gaan maken van natuurlijke, grove producten zoals beton, hout, ijzer en koper. Zijn eerste project zal een tafel worden van houten en ijzeren boten met een betonnen bovenblad. De tafel zal in de kamer waar hij moet komen te staan in elkaar worden gezet omdat het anders niet mogelijk is het gevaarte naar de kamer in te krijgen.

De poten zullen worden gemaakt van een ijzer frame met daarin een constructie van hout. Het beton zal in een ijzeren constructie worden gegoten waarin de kinderen van de familie waarvoor het meubelstuk wordt gemaakt hun handafdruk zetten. Dit is natuurlijk een erg leuk en persoonlijk detail voor de tafel. De tafel zal 2 meter 10 lang worden en 1,5 meter breed. Hieraan komen 5 stoelen aan iedere kant te staan.

Als dit meubelstuk klaar is zal Peter Grondhuis ook beginnen met het maken van een hanglamp en een wijnrek. Het wijnrek wordt gegoten uit beton en is een massief decor stuk voor in uw interieur. De wijnflessen kunnen met hun hals in het betonstuk worden gestoken waardoor ze blijven hangen.

 

Peter Grondhuis was voorheen met name bezig met interior design en lichtdesign maar heeft enige tijd geleden besloten om ook zelf meubelstukken te gaan maken en ontwerpen. Mocht u in contact willen komen met Peter Grondhuis dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op zijn website www.petergrondhuis.nl . Overigens heeft Peter ook een naamgenoot, zijn website is te vinden op www.petergrondhuis.com, maar als u in contact wilt komen met Peter Grondhuis de ontwerper kijk dan dus op de .nl website! Over de Auteur

Peter Grondhuis heeft steeds meer succes als interior designer en heeft besloten nu ook zelf te gaan werken aan het ontwerpen van meubels. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo