FB pix Eindelijk warme voeten dankzij onze vloerisolatie! - Artikelpost

Eindelijk warme voeten dankzij onze vloerisolatie!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 19598 | Aantal woorden: 455 | Datum: | 0 commentaar

Afgelopen najaar hebben heeft familie de Groot vloerisolatie laten aanbrengen. "Het is nu veel warmer en aangenamer in huis", aldus mevrouw de Groot. "Voorheen had ik vaak koude voeten waardoor ik het zelf ook al gauw koud kreeg, dat is nu voorbij. De vloerisolatie heeft ook enorm effect op de energiekosten, deze zijn een stuk lager geworden dankzij de vloerisolatie.” Meneer de Groot: "Afgelopen winter hebben we zo veel bespaard op onze gasrekening als nooit tevoren. En we dragen ons deel bij aan een beter milieu. We zijn al met al dus zeer tevreden met de vloerisolatie, dit willen we echt iedereen aanraden.

 

In heb begin was familie de groot niet echt positief en sceptisch over het effect op de energiekosten. Maar zoals u kunt lezen in bovenstaande reactie is de familie zeer tevreden over de vloerisolatie. Alleen wisten ze in het begin niet welk type van isolatie ze moesten nemen. Er was namelijk keuze uit vloerisolatie chips en polyurethaan isolatie. Beide type isolatie waren van toepassing op het type woning van de familie maar nadat de inspecteur vrijblijvend was langsgeweest hebben is er een advies op maat gegeven.

“De kosten vallen erg mee”, aldus mevrouw de Groot. “Helemaal nu we zien hoe snel we het zullen terugverdienen met de bezuinigingen op de energiekosten.”





“We hadden dit al veel eerder moeten doen” zegt mevrouw de Groot. Inmiddels heeft de familie het tegen de buren en vrienden en familieleden gezegd wat ervoor heeft gezorgt dat er meerdere huizen in dezelfde straat ook vloerisolatie hebben genomen. De leverancier heeft hiervoor de isolatie geleverd voor een collectieve prijs. Dit is dus ook iets om over na te denken, als u vloerisolatie neemt om het dan meteen met wat buren of bewoners in de straat tegelijkertijd te doen. Doordat de vloerisolatie leverancier het dan bij meerdere woningen tegelijkertijd kan doen dan zullen ze vaak korting geven wat best hoog kan oplopen. Zo heeft het bij ons in de straat wel een kortng van 28% opleverd per huis! “We hadden hier veel eerder aan moeten denken” aldus mevrouw de Groot, “maar je kunt niet alles van tevoren weten. Maar we willen het wel graag meegeven als tip.”

Over de Auteur

Voor meer informatie over tevreden met de vloerisolatie , vloerisolatie chips en polyurethaan isolatie en vloerisolatie leverancier kunt u terecht op de website.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo