Etna komt met wasmachines op de markt! - Artikel Post - Artikel Marketing

Etna komt met wasmachines op de markt!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: wasmachinespot
Gezien: 524 | Aantal woorden: 417 | Datum: Sun, 13 Nov 2011 | 0 commentaar

Etna, het merk wat u wellicht kent van diverse keuken apparaten heeft op de huisshow van 2011 een nieuwe serie wasmachines gelanceerd. Ieder jaar organiseerd ATAG Nederland een huisshow waar merken als Etna, Pelgrim en Atag haar nieuwste producten vertonen. Dit jaar komt Etna met een uniek assortiment.

Wat voor modellen

In het totaal komen er 4 nieuwe wasmachines op de markt die moet gaan concurreren met merken als Indesit en Zanussi. Zo zitten de Etna wasmachines in dezelfde prijsklasse en bieden ongeveer dezelfde specificaties. De centrifuge zal gaan variëren tussen de 1200 toeren en 1400 toeren en de trommel inhoud zal tussen de 5 en 6 kilo gaan zitten.

Functies wasmachines
Een Etna wasmachine biedt meer dan alleen een simpele wasmachine. Zo komen de nieuwe modellen met een antikreukfunctie, waardoor het wasgoed sneller gestreken kan worden en beschikken de nieuwe modellen over een Eco-functie, waardoor de modellen minder energie verbruiken. Met 15 programma's heeft u genoeg keuze en heeft u voor iedere stof een geschikt programma.

Digitaal
Op alle modellen zit een groot digitaal display, waarop u alle instellingen eenvoudig kunt bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld de centrifuge en de temperatuur nog aanpassen en kunt u een starttijd programmeren, waarna de wasautomaat begint aan het programma. Ook tijdens het programma wordt het digitaal display gebruikt, want hier komt keurig de resttijd op te staan, zodat u precies weet wanneer het programma afgelopen is.

Ook wasdrogers
Naast wasmachines komt Etna ook met een nieuwe serie wasdrogers. Zo zullen er 2 nieuwe wasdroger op de markt komen, waarvan 1 condensdroger en 1 afvoerdroger. De warme lucht wordt perfect rond de trommel geblazen, waardoor het droogresultaat verbeterd wordt. Daarnaast zal het programma korter duren, waarmee u dus weer energie kunt besparen.

Samenvattend
De nieuwe wasmachines van Etna zijn veelbelovend, mede dankzij de scherpe prijzen, de vele wasprogramma's en natuurlijk de grote displays. Wilt u een Etna wasmachine kopen, dan zult u nog wel even moeten wachten, want deze modellen komen pas eind dit jaar op de markt.

Over de Auteur

Wasmachinespot biedt uitgebreide Wasmachine Reviews, vergelijkingen en prijzen van wasmachines aan. Verder hebben we uitgebreide specificaties en heldere foto's voor een optimale beleving.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo