Fiber glasvezel, is dat nou zo geweldig als dat er beweerd wordt? - Artikel Post - Artikel Marketing

Fiber glasvezel, is dat nou zo geweldig als dat er beweerd wordt?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 275 | Aantal woorden: 482 | Datum: | 0 commentaar

Waarom zou ik overstappen naar glasvezel? Is een vraag die men vaak aan zichzelf stelt. Al jaren lang wordt fiber glasvezel gepresenteerd als de beste oplossing voor snelle internet en het beste televisiebeeld. Maar is dit nu daadwerkelijk ook zo?

Heeft u last van regelmatig storing of hapert beeld? Komt het wel eens voor dat er ruis is wanneer u bijvoorbeeld belt? Problemen met de router of is gewoon de download snelheid zo ontiegelijk traag?
Dan kan overstappen wel een oplossing u bieden. Hier hangen dan wel een aantal punten aan vast wat u van te voren even moet uitzoeken. Want fiber glasvezel kan vele voordelen bieden, maar wanneer het bereik niet goed genoeg is in uw woonwijk, dan biedt dit dus helemaal geen voordelen zoals beweerd wordt. Ook kan het zo maar eens zijn dat er in uw woonwijk helemaal geen fiber glasvezel aangelegd kan worden. Dus niet zomaar overstappen en de grote verkooppraatjes geloven wat er online allemaal wordt verteld.

Voordelen van fiber glasvezel

Wij hebben online eens rond gekeken en de voordelen voor u op een rijtje gezegd:

  • Stabiele en snelle internetverbinding: Het biedt niet alleen voor nu, maar ook voor later voordelen. De bekende kabel ziet toch langzamerhand het einde in zicht. Het wordt steeds trager en grote bestand downloaden of verzenden kan een eeuwigheid duren. Dit ten opzichten van de fiber glasvezel. Dat razend snel grote bestanden kan verzenden!
  • Constante kwaliteit: Door gebruik van fiber glasvezel wordt de kans op hapert beeld of storing flink gereduceerd tot niet meer voorkomend. Kwaliteit is van groot belang voor sommige mensen. En fiber glasvezel bied deze hoge kwaliteit ten alle tijden aan.
  • Bij meerdere apparaten tegelijk: Vroeger kon er niet tegelijk gedownload worden omdat het anders nog trager werd. Nu kan er tegelijk van alles gedownload worden, de snelheid zal hier niet onder gaan leiden.
  • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid: Zoals het al aangeeft, het downloaden van grote bestanden gaat net zo snel als het uploaden van grote bestanden. Vroeger kon dit enige tijd duren, maar nu is een 1gb bestand in mum van tijd geüpload als zowel gedownload.
  • Vrije keuze aan providers: Omdat het glasvezelnetwerk in principe openbaar is, kan elke provider zich daaraan aansluiten. Natuurlijk zijn er (beveiliging) regels, niet iedereen kan hier zomaar gebruik van maken! Maar dit biedt uiteindelijk voordeel voor u om te kijken welke provider het beste bij u past.

Over de Auteur

Arno is een echte allesvreter met een gouden pen. Als hij iets leest, hoort of ziet, wil hij er meteen over schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo